15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai așteptate telefoane din 2020

Cele mai așteptate telefoane din 2020

Degeba vine anul nou dacă nu aduce și câteva telefoane noi-nouțe, neapărat cu funcții care să rupă gura târgului mereu înfometat după tehnologie. Iar numele clasice din industrie deja se întrec în anunțuri spectaculoase. De cealaltă parte, se anunță și un nou val de oameni pregătiți să-și ia telefoane în rate. Dar hai să vedem, mai întâi, pentru ce ne agităm?

 

Samsung Galaxy S11

Sunt multe zvonuri în jurul noului Galaxy S11, așteptat să-și facă intrarea pe piață undeva prin februarie. Dar e ok, pe zvonuri e construit întregul articol. Unele dintre ele zic că ar avea camere de 108 megapixeli. Sau că ar fi dotat cu un spectometru capabil să identifice din ce sunt făcute obiectele din jur. Poate cel mai plauzibil zvon este că toate aceste funcții vor fi puse-n mișcare de super-procesoarele Exynos și Snapdragon, în cea mai recentă și performantă etapă de viață.

 

Huawei P40

Inginerii de la Huaweii au mult de tras. Pentru că așteptările sunt mari, tot din vina lor. De la întrebarea „cine e Huawei?”, s-a ajuns la comparații cu jucătorii mari. Iar camera e responsabilă, în mare parte, de succes. Acum, se vorbește despre noi bariere surmontate, despre zoom-uri performante și multe camere de 60 megapixeli. Undeva prin luna martie, am putea să separăm adevărul de supoziții ambițioase.

 

iPhone 12

Privind departe în viitor, se întrevede noua bijuterie de la Apple. Deși n-a trecut mult de la cea mai recentă lansare, deja cunoaștem câteva lucruri despre iPhone 12. În primul rând, vor fi 3: unul de 5,4 inch, unul de 6,1 și unul 6,7. Iar americanii promit că toate vor avea ecrane OLED în dotare. O altă noutate care naște curiozități este procesorul, un chipset de 5nm. Bineînțeles, deja vorbim de 5G, dar și de un nou sistem de camere cu patru senzori.

 

Google Pixel 5

Cei de la Google au făcut furori, dar au și dezamăgit puțin cu fostele modele. Pixel 5 este șansa lor de șterge totul cu buretele. Sunt voci care anunță o nouă abordare, pornită din design. Dar cunoscând stilul Google, dacă acestă direcție este îmbrățișată, design-ul va fi bazat pe un hardware de top.

 

Dacă abia aștepți să stai față-n față cu adevăratele modele, proaspăt lansate, fii pregătit să le iei și acasă. Cu un CardAvantaj în portofel, poți să cumperi orice telefon și să-l plătești în rate fără dobândă*. Ca să nu aștepți încă un an până devine al tău.

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă