Cele mai bune idei de fototapet pentru baruri si cafenele

Cele mai bune idei de fototapet pentru baruri si cafenele

Cele mai bune idei de fototapet pentru baruri si cafenele

Atunci când alegi sa personalizezi un spațiu cu fototapet cu siguranță pui accent pe mai mulți factori. Calitate, rezistență în timp, culori vii și strălucitoare, originalitate.

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Iar când vine vorba de tapet pentru baruri si cafenele https://aedesign.ro/, ai mai multe opțiuni de colecții de fototapet https://aedesign.ro/fototapet/: The Whole World https://aedesign.ro/tapet-the-whole-world/, Famous People sau Grunge Touches.

Hârtia și cerneala folosite pentru imprimarea de fototapet sunt produse superioare din punct de vedere calitativ. Au proprietăți anti-zgâriere și garantează o gamă variată de culori și o durată lungă de viață pentru tapetul tău.

Un alt avantaj al fâșiilor de tapet pentru baruri si cafenele constă în ușurința cu care acestea pot fi aplicate pe perete. Fie că este un perete clasic, vopsit, unul din rigips sau chiar unul acoperit cu un alt strat de fototapet. Atâta timp cât va fi curățat cu simț de răspundere, tapetul personalizat se va lipi fără probleme, cu extrem de mare ușurință. Totul e să nu existe reziduuri de praf, murdărie sau grăsime.

Tapet pentru baruri si cafenele The Whole World

Colecția de  tapet pentru baruri si cafenele The Whole World dă o notă de distincție și eleganță spațiului pe care îl amenajezi. Cu un fototapet cu harta geografică a lumii îți faci clienții să străbată orice colț al mapamondului cu gândul. Îi poți face să viseze la cele mai frumoase vacanțe. Sau poți trasa pe hartă zonele de interes pentru afacerea tale.

Tapet pentru baruri si cafenele The Whole World se potrivește, așadar, oricărui tip de spațiu. Fie că alegi varianta clasică, vintage sau colorată.

Iar pentru acest tip de spații ai mai multe opțiuni de colecții de fototapet. Poți alege imaginile pline de culoare din gama Famous People. Sau tonurile abstracte și mereu surprinzătoare din colecția Grunge Touches.

Comentarii

loading...