16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai bune strategii de promovare atrag încasări formidable pentru modelele Rich...

Cele mai bune strategii de promovare atrag încasări formidable pentru modelele Rich Girls Studios

 Luxul, sumele colosale, dar mai presus de toate, recunoașterea statutului de model internațional sunt doar cateva dintre argumentele ce susțin curajul reprofilării pentru tinerele cu sau fară experiență ce calcă pragul Rich Girls Studios, la momentul de față cel mai mare și mai luxos studio de videochat din București.

Rich Girls Studio Bucuresti posedă nu mai puțin de 3 mega studiouri centrate în zone exclusiviste ale capitalei, însă modelele pot alege sa lucreze în confortul unuia dintre cele 20 de Boutique Studiouri înființate în apartamente de lux din inima Bucureștiului.

Dincolo de grandomania locațiilor selecte, Rich Girls Studios oferă repere de statut recunoscute prin premiile numeroase decernate la festivalurile de profil din țară și străinatate. Desemnat de două ori consecutiv Cel mai bun studio din lume, Rich Girls nu se oprește și continuă supremația asupra poziției ocupate în fața greilor din industria de videochat.

De curând, studioul a obținut premiul Best Cam Live Marketing Strategy în cadrul Live Cam Awards 2018, eveniment dedicat celor mai performante modele de videochat. Trainerii și managerii sunt, de asemenea, un factor concludent pentru succesul studioului. De aceea, Rich Girls Studios deține cea mai bună echipă de promovare care se ocupă de PR-ul și imaginea modelelor Rich, astfel încât și încasările acestora cresc progresiv încă din prima luna de activitate.

 

Imaginea modelelor Rich, un produs de marketing ce atrage venituri exorbitante

Stilul de viață luxos al modelelor Rich Girls se continuă și dincolo de dormitoarele opulente în care acestea isi desfașoară activitatea. Pentru că videochatul este cu și despre oameni, viziunea studioului este axată spre beneficiul modelelor, iar acest lucru se poate observa chiar și prin bonusurile oferite la angajari videochat. Astfel, pe întreg parcursul activității, tinerele sunt sprijinite de echipa de traineri specializați și experimentați pentru a depăși orice prag critic de care se pot lovi în drumul lor spre succes.

De la make-up, hair-style sau chiar dezvoltare personala, tinerele sunt sustinute si incurajate sa performeze fără teama de eșec. Pentru a le spori încrederea în sine și a le determina să progreseze, Rich Girls se ocupa în detaliu de evoluția tinerelor, aplicând asupra imaginii lor cele mai eficiente strategii de promovare care atrag dupa ele venituri semnificative.

Rich Girls Studio Bucuresti dispune de cea mai bună echipă de promovare, care se implică în trasarea și atingerea tuturor obiectivelor de business, dar și personale, pentru fiecare model în parte, ajutându-le să obțină independența financiară. În luna martie, Rich Girls a primit în cadrul Live Cam Awards 2018 premiul Best Cam Live Marketing Strategy, recunoaștere ce subliniază și întărește ideea că promovarea modelelor este un criteriu vital pentru atragerea de încasări care sa le susțină stilul luxos de viață din spatele camerelor de filmat.

 

Rich Girls Studios le inițiază pe modelele în lumea de succes a videochatului

Succesul este un obiectiv greu de atins pe cont propriu, însă modelele Rich Girls sunt sprijinite la fiecare pas de specialiști care conlucrează pentru a le furniza cele mai bune machiaje și foto shooting-uri. Modelele Rich sunt vedetele studioului, astfel că acestea traiesc și produc bani prin prisma imaginii lor care, cum era și evident, trebuie să fie perfectă.

Pentru ca membrii sa fie încurajați să omită presiunea costului de a vedea prestația modelelor, tinerele se bucură de cele mai bune tratamente de înfrumusețare, oferite gratuit de studio, în timp ce echipa de promovare le ajută să ajungă de partea cealaltă a ecranelor, la cei care sunt nerăbdători să le cunoască personalitatea. Modelele Rich se bucură de o popularitate formidabilă și ating performanța în cel mai scurt timp, totul grație celei mai bune echipe de promovare care face din visul lor o realitate materializată în condiții de lux și opulență.

Totuși, succesul nu se petrece între pereții decorați spectaculos de designeri de renume. Modelele Rich cunosc succesul pe scenele celor mai importante evenimente de profil din țară și străinatate. Este exemplul AW Summit, ce se va desfășura în perioada 5 – 7 iunie 2018 la Mamaia, însă înainte de acesta, Rich Girls va fi prezent la Bucharest Summit 2018 în perioada 21 – 25 mai. Premiile se vor acorda celor mai performante modele, fiindu-le recunoscute rezultatele obtinuțe de-a lungul unui an desăvârșit prin încasari colosale.

Videochatul se constituie, la momentul actual, drept unul dintre cele mai profitabile domenii aflate în continuă expansiune. Rich Girls Studios își foloseste experiența pentru a pregăti tinerele modele pentru cariere de succes, oferindu-le șansa la o viață nouă, lipsită de griji. Pentru desăvârșirea acestui obiectiv, Rich Girls și-a creat cea mai bună și eficientă echipă de promovare care le ajută pe modele sa obțină încasările cu multe zerouri la care aspiră. Aceste eforturi au fost semnalate și recunoscute prin acordarea premiului Best Cam Live Marketing Strategy. Anul nu s-a încheiat, însă, iar Rich Girls și-a anunțat, deja, prezența la cele mai importante de evenimente de profil din 2018.

Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă