11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai bune telefoane mobile Huawei pe care le poți cumpăra cu...

Cele mai bune telefoane mobile Huawei pe care le poți cumpăra cu bani puțini

Dacă nu ai un buget de investiție foarte mare, dar îți dorești un nou telefon mobil, atunci un terminal Huawei poate fi alegerea cea mai potrivită. De la această companie poți cumpăra telefoane foarte competente cu mai puțin de 1000 de lei, pe care să le folosești pentru orice fel de activitate. Câteva din primele exemple care ne vin în minte sunt telefoanele Huawei P Smart 2021, Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E despre care vom vorbi pe larg în rândurile ce urmează, comparându-le unele cu celelalte.

 

Cel mai ieftin telefon bun de la Huawei
 

În ceea ce privește piața telefoanelor mobile, există dispozitive pentru orice buzunar. Dar asta nu înseamnă că tot ce se vinde sub numele de telefon mobil își merită și titlul, mai ales în ziua de azi când există atât de multe variante din care să alegi, iar tehnologia a atins niște culmi de neimaginat acum câțiva ani. Astfel, considerăm demn de menționat la capitolul telefoane de buget terminalul Huawei P40 Lite E, unul din cele mai ieftine telefoane mobile bune de la Huawei, care poate fi cumpărat la ora actuală în România cu aproximativ 600 de lei.

Huawei P40 Lite sau Huawei P40 Smart 2021 pe de altă parte, cu toate că sunt destul de ieftine pentru niște dispozitive cu performanțele lor, întrec ca preț pe Huawei P40 Lite E, primul costând aproximativ 1000 de lei, iar cel de-al doilea 900.

 

Cel mai frumos telefon de buget de la Huawei
 

Gusturile nu se discută și din acest motiv ne este destul de greu să stabilim care este cel mai frumos telefon Huawei din aceste trei terminale care fac subiectul articolului nostru. Dar pentru că majoritatea utilizatorilor preferă culorile rafinate și un raport ecran corp cât mai bun, putem spune că Huawei P40 Smart 2021 are șansele cele mai mari șanse de a fi votat domnul popularitate într-o eventuală confruntare.

Huawei P40 Smart 2021 are cea mai mare diagonală, de 6.67 inchi spre deosebire de Huawei P40 Lite care are 6.4 inchi sau Huawei P40 Lite E a cărui diagonală este cu doar 0.01 inchi mai mică și o suprafață a ecranului de 107.4 cm pătrați spre deosebire de Huawei P40 Lite cu 101.4 centimetri pătrați sau Huawei P40 Lite E cu 100.2 centimetri pătrați. Mai mult, ca și variante de culori este disponibil în crush green, blush gold sau midnight black în timp ce Huawei P40 Lite E poate fi cumpărat în aurora blue sau black, iar Huawei P40 Lite în Emerald Green, Light Pink sau Blue și Black. Dar aceste detalii contează mai puțin pentru că oricare din aceste terminale poate fi dotat cu câte un set de huse Huawei P Smart 2021, huse Huawei P40 Lite sau huse Huawei P40 Lite E de la Itelmobile pentru un plus de personalitate, dar și de rezistență.

 

Cel mai performant telefon de buget de la Huawei
 

Judecând după memoria internă și memoria RAM, Huawei P40 Lite este cel mai performant telefon de buget din această selecție. Ele are 128 GB pentru stocarea datelor și alți 6 GB pentru procesarea informațiilor. Pe locul doi se află Huawei P40 Smart 2021 tot cu 128 GB pentru stocarea datelor, dar doar cu 4 GB de memorie RAM. Și, în final, Huawei P40 Lite E ne oferă 64 GB de memorie internă și 4 GB de memorie RAM.

Pe de altă parte, în ceea ce privește autonomia, lucrurile se schimbă puțin, de data aceasta Huawei P40 Smart 2021 fiind cel mai potent telefon cu ai săi 5000 mAh, urmat de Huawei P40 Lite cu 4200 mAh, iar la coadă, cum era și firesc datorită prețului său, Huawei P40 Lite E cu 4000 mAh.

Și ca să le judecăm până la capăt, procesorul – ultimul, dar nu cel din urmă aspect important în ceea ce privește performanțele, este un HiSilicon Kirin 710F în cazul telefonului Huawei P40 Lite E, un Hi Silicon Kirin 810 pentru telefonul Huawei P40 Lite și un HiSilicon Kirin 710A la telefonul Huawei P40 Smart 2021.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă