8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai calduroase si frumoase jachete de dama le gasesti online!

Cele mai calduroase si frumoase jachete de dama le gasesti online!

Asa ca avem nevoie de piese vestimentare calduroase, comode si neaparat in tendinte. Chiar daca este iarna, nu inseamna ca nu putem sa nu ne imbracam fashion.

 Daca si tu esti in cautarea celor mai frumoase jachete de dama, trebuie sa stii ca le gasesti in magazinele online de specialitate. Astfel, ai o gama variata din care poti alege si preturile sunt foarte bune. In continuare ti-am pregatit cateva dintre jachetele noastre preferate din iarna aceasta!

Daca vrei sa iesi in evidenta intr-un mod placut si sa fii admirata, atunci o sa ti se potriveasca perfect  Jacheta albastra din stofa bucle cu motive traditionale. Are o culoare deosebita, asemanatoare cerului senin de vara, care cu siguranta o sa te inveseleasca ori de cate ori o vei privi. Este realizata din stofa calitativa si are inserturi de broderie cu motive traditionale, un motiv in plus sa o alegi si sa o porti cu mandrie. Cel mai bine se potriveste unei perechi de pantaloni si o poti purta atat la un eveniment special, dar si cand mergi la birou de exemplu!

 Probabil iti place si tie iarna doar in momentele in care nu este mult prea frig. Pentru restul zilelor, iti recomandam Jacheta groasa din fas matlasata cu blanita roz. Are o lungime ideala pentru acest sezon, pana la genunchi, astfel incat nu iti va fi frig purtand-o si o poti alege chiar si cand ai o tinuta care include fusta. Atat gluga, dar si gulerul din blanita sunt detasabile, in cazul in care nu vrei sa le porti tot timpul.

 Cand iti doresti o tinuta cu adevarat eleganta, insa nu stii ce jacheta s-ar potrivi mai bine, te asiguram ca o sa iti placa Jacheta din stofa groasa bleumarin cu captuseala matlasata. O poti purta atat cand esti invitata la un eveniment, dar si la birou sau la o plimbare, pentru ca este destul de calduroasa. Se inchide cu trei nasturi argintii deosebiti, are guler tip tunica, astfel incat daca nu iti place sa porti fular sau esarfa, nu iti va fi frig si are buzunare functionale, care te vor ajuta sa iti incalzesti mainile cand simti nevoia!

 Unul dintre cele mai frumoase imprimeuri este cel in carouri. De aceea, urmatorul produs pe care ti-l recomandam este Jacheta din stofa in carouri cu guler din blanita neagra. Este ideala daca iti doresti o jacheta putin mai lunga, care sa se asorteze aproape la orice, multumita culorilor sale. Se inchide cu cinci nasturi deosebiti si mai mult ca sigur vei aprecia si gulerul din blanita, calduros si comod.

Iar ultima recomandare de astazi este Jacheta matlasata din fâș cu model din panglica gri. Este calduroasa, in tendinte si are maneci deosebite: trei sfeturi sunt din fas si un sfert din material tricotat.

Care dintre aceste jachete ti s-a parut cea mai atractiva? Pe care ai purta-o iarna aceasta?

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă