5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai frumoase cinci rochii de toamna de la Moze

Cele mai frumoase cinci rochii de toamna de la Moze

Este deja octombrie, iar toamna nu pare ca ar mai da inapoi pentru a ne lasa sa ne bucuram de temperaturi ridicate. Probabil ca si garderoba voastra a inceput sa modifice treptat: fustele vaporoase au fost inlocuite cu fuste din materiale mai groase, manecile scurte cu maneci lungi sau trei sferturi, rochiile delicate cu unele potrivite diminetilor racoroase. Insa, chiar daca este toamna, nu inseamna ca nu ne putem bucura de texturi deosebite, de rochii comode, de culori vibrante si de imprimeuri vesele. Din contra: este anotimpul in care avem libertatea de a experimenta noi tinute. Iar cel mai usor este sa cream aceste tinute avand in centrul lor o rochie. Indiferent daca vorbim despre rochii office, rochii pentru evenimente de zi sau de seara, important este sa gasiti in permanenta rochiile care va plac. Avem pentru voi cateva propuneri: este vorba despre Rochii Moze de pe inpuff.ro si speram sa va fie pe plac modelele pe care le-am selectat. 

Serile de toamna sunt speciale, asa ca merita sa purtati o tinuta pe masura. Va recomandam Rochia de seara neagra cu sclipici Moze, pe care o puteti imbraca atat cand iesiti cu prietenii, dar si la un eveniment non-formal. Are o textura delicata, ca de lycra, prezinta dublura, iar punctul de atractie principal il reprezinta manecile asimetrice, deosebite. Rochia este foarte usor de accesorizat: o puteti purta atat cu pantofi, dar si cu botine adecvate, in functie de look-ul pe care vreti sa il obtineti (se poate integra perfect chiar si intr-o tinuta cu influente rock). 

Pentru un eveniment de zi sau pentru mers la birou, Rochia de zi Moze cu pliuri este ideala. Fusta este in clos, astfel incat ii confera o tenta eleganta, iar talia este accentuata cu ajutorul pliurilor late, dar si cu ajutorul unor nasturi aurii aplicati. Rochia are si buzunare functionale, in cazul in care vi se face frig sau pentru a pastra orice doriti. 

Daca va doriti o rochie intr-o culoare deosebita, mizati pe Rochia de zi cu buzunare laterale. Are o culoare deosebita, un albastru-verzui foarte inchis, care se potriveste perfect toamnei. Este o rochie comoda, simpla si foarte usor de purtat atat la birou, dar si la un eveniment pe timp de zi. Manecile rochiei au aplicatii brodate, la fel ca si buzunarele functionale ale acesteia. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns la spate. 

Rochiile negre nu se vor demoda niciodata, asa ca va recomandam Rochia neagra de seara cu imprimeu auriu Moze. Este o rochie deosebita, care nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a o descrie. Eleganta ei este data de fusta evazata in colturi si de manecile cu volan despicat. In plus, are un imprimeu auriu, in tendinte. 

Si pentru momentele in care vreti sa aratati deosebit, va recomandam Rochia de zi cu rever Moze. Are o culoare speciala, care aminteste de soarele verii, dar si de dealurile pictate de toamna si se potriveste unui eveniment de zi. Are un croi evazat si o lungime midi.

Ce parere aveti despre rochiile pe care vi le-am prezentat? Le-ati include in garderoba voastra? 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă