15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai frumoase cizme pe care sa le porti iarna aceasta

Cele mai frumoase cizme pe care sa le porti iarna aceasta

Incaltamintea de iarna nu a fost creata doar pentru a ne tine picioarele calde in zilele cele mai reci. Este si un accesoriu cu care poti da o nota stylish tinutei care, de regula, e destul de terna in acest anotimp. De aceea trebuie sa gandesti cizmele ca pe o piesa cu care sa scoti din anonimat vestimentatia de iarna.

Sfatul de baza pe care ti-l da orice fashionist este sa alegi incaltaminte din piele naturala. Nu doar ca arata mult mai bine, dar este si mai rezistenta, astfel ca o vei putea purta multi ani de acum incolo. Pentru ca cizmele nu se demodeaza chiar atat de usor.

Pentru a-ti fi mai usor sa alegi, am realizat cu sprijinul Fashion Days un top al celor mai interesante modele de cizme pe care ai putea sa le incerci iarna aceasta. Le gasesti pe toate aici:

https://www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-cizme

Iata cateva modele care sunt la mare cautare:

Cizme lungi pana la genunchi

 

Imagineaza-ti o pereche de cizme din piele intoarsa, lungi pana la genunchi, dar si cu un toc masiv purtate cu o rochie tricotata din lana. Stiu, pare mai degraba moda anilor ’70, insa nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca a sosit din nou timpul pentru o astfel de tinuta. Cizmele din piele intoarsa, cu varf rotund, se poarta sezonul acesta si cel putin in urmatoarele doua-trei sezoane. Cumpara-le cu incredere!

 

Cizme lungi din piele cu toc inalt

Un alt model care seamana mult cu cele purtate de mamele noastre in tinerete sunt cizmele care urca pe gamba pana sub genunchi si care au tocul inalt, de 7-8 centimetri, si destul de subtire. Se incheie cu fermoar si sunt foarte potrivite unui stil casual. Le poti purta atat cu o fusta pana la genunchi, dar si cu o pereche de jeansi.

 

Cizme impermeabile de piele nabuc

 

Pielea nabuc, care este confundata adesea cu pielea intoarsa datorita aspectului sau velurat, este un material foarte modern si in ciuda aparentelor este impermeabila. Asadar, o pereche de cizme din piele nabuc poate fi purtata chiar si pe zapada, iar daca modelul are si captuseala din blana 

sintetica atunci picioarele tale sunt asigurate. Poti alege un model de inaltime medie, pana la jumatatea gambei, fara inchidere. Merg foarte bine cu jeansi sau cu colanti.

 

Cizme de ploaie

 

Un model care te va incanta foarte mult este cel al cizmelor de ploaie. Acestea sunt realizate din cauciuc, fapt care te asigura ca nicio picatura de apa nu iti va uda sosetele. Alege unele cu o combinatie de materiale: cel cu aspect lacuit si cel mat. Cataramele le dau cizmelor din cauciuc un plus de farmec, putand fi purtate intr-o multime de combinatii, inclusiv cu salopete de jeans sau chiar cu fuste plisate.

 

Cizme cu accesorii

 

Cataramele, lanturile sau tintele sunt accesorii care se poarta sezonul acesta la incaltaminte. Nu trebuie sa fie insa ostentative, ci delicate, mici accente care sa dea farmec cizmelor.

Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...
Ultima oră
Pe aceeași temă