17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele mai interesante modele de genti din piele acum la reduceri de...

Cele mai interesante modele de genti din piele acum la reduceri de pret

Toti oamenii sunt innebuniti dupa reduceri, iar acest lucru nu este deloc gresit. In definitiv, aceasta este trasatura de baza a shopping-ului inteligent: achizitionarea de produse de calitate la costuri cat mai mici. Cand vine vorba de produse premium, cum ar fi gentile de dama, din piele, entuziasmul se dubleaza, mai ales in ceea ce le priveste pe doamnele si domnisoarele care nu au niciodata suficiente genti, haine si accesorii in dulap.

Avand in vedere ca stilurile se schimba de la sezon la sezon si trendurile sunt mereu altele, nici nu este de mirare ca femeile care vor sa fie in pas cu moda vor sa isi reinnoiasca garderoba sau sa ii faca un upgrade cu ajutorul accesoriilor.

Expertii de la Shopimo.ro considera ca aceasta este perioada optima in care se pot achizitiona genti la reduceri, la modul concret, cele mai interesante modele de genti de dama din piele naturala la preturi mai mici cu pana la 63% – un procent destul de ridicat, luand in calcul faptul ca o geanta de dama poate ajunge si la cateva sute de lei daca este lucrata din piele naturala.

Genti ieftine care merita cumparate
Dintre modelele de genti pe care orice femeie ar trebui sa le detina sunt de amintit geanta de dimensiuni mici tip servieta, cu aspect compact, poseta tip shopper, geanta de umar, baby bag-ul, rucsacul si geanta tip postas sau messenger bag.

Geanta tip servieta are o forma dreptunghiulara, iar inchiderea se face cu clapeta si sistem metalic. Uneori poate fi accesorizata cu detalii geometrice si are o curea detasabila, care se poate folosi pentru purtarea pe umar.

Poseta tip shopper sau tote bag are dimensiuni mai mari si se fabrica din materiale rezistente, asa cum este pielea naturala. Manerele unei astfel de model sunt de dimensiuni medii, iar geanta este foarte incapatoare.

Geanta tip postas are o marime medie si sistem de inchidere cu clapeta. Cureaua gentii este lunga, pentru a permite purtarea sa in diagonala.

Genti de calitate de la brand-uri de renume
In magazinele online se pot gasi toate modelele de posete amintite anterior, pe langa multe alte design-uri interesante. Oferta de genti ieftine include brand-uri consacrate, de regula, majoritatea fabricate in Italia, fiind bine-cunoscut faptul ca pielea italieneasca are o calitate superioara. De la modelele sic, sofisticate si pana la cele iconice, cu detalii metalice si geometrice – exista cate o geanta pentru toate gusturile si preferintele, iar garantia calitatii si a rezistentei in timp este data de experienta producatorilor.

Gentile de dama din piele naturala sunt un simbol al statutului femeilor care le poarta, fiind apreciate atat pentru calitatea superioara si pentru aspectul vizual placut, cat si pentru functionalitate.

Doamnele si domnisoarele pasionate de moda pot profita de oferte imbatabile de reduceri de la Shopimo oferite la gentile din piele naturala pentru a isi imbogati garderoba cu posete noi. Singurul impediment este ca alegerea unui singur model va fi aproape imposibila, avand in vedere varietatea de stiluri, marimi, culori si forme.

 

 

Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă