Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele mai savuroase cocktailuri care pot fi preparate cu un espressor profesional

Cele mai savuroase cocktailuri care pot fi preparate cu un espressor profesional

Desi un espressor profesional poate parea un echipament foarte specializat, cu ajutorul caruia angajatii restaurantului sau barului dumneavoastra pot prepara un singur produs, si anume celebra cafea concentrata, adevarul este cu totul altul.

Rl online 0 comentarii

Desi un espressor profesional poate parea un echipament foarte specializat, cu ajutorul caruia angajatii restaurantului sau barului dumneavoastra pot prepara un singur produs, si anume celebra cafea concentrata, adevarul este cu totul altul.

In primul rand, acesta poate fi folosit pentru a pregati affogato, cortado, fouette sau alte bauturi pe baza de cafea, dar si cocktailuri cu ingredientul negru datator de energie si prospetime. Aceasta idee va va ajuta sa "reinventati" cafeaua si sa o transformati dintr-o bautura consumata in special dimineata intr-una care poate fi servita pe tot parcursul zilei, inclusiv seara.

Iata, in continuare, care sunt unele dintre cele mai cunoscute cocktailuri cu cafea, care pot fi pregatite folosind un espressor profesional, in barul sau cafeneaua pe care o detineti:

 

Irish Coffee (cu alcool)

Ingrediente: cafea, 40 ml whiskey, frisca, zahar brun

Mod de preparare: Paharul pentru cocktail se umple trei sferturi cu cafeaua pregatita la espressorul profesional, peste care se adauga zahar brun si se amesteca. La final, se adauga whiskey-ul, se amesteca, dupa care se decoreaza gura paharului cu un strat generos de frisca;

 

Cafe Carribean (cu alcool)

Ingrediente: cafea, 30 ml rom, 15 ml amaretto, frisca, fulgi de migdale

Mod de preparare: Cele doua tipuri de alcool se amesteca intr-un pahar cu picior, apoi se adauga cafeaua fierbinte direct din espressorul profesional. La final, se adauga frisca si se orneaza cu fulgi de migdale;

 

Cold Brew Tonic (fara alcool)

Ingrediente: 60 ml cafea, 250 ml apa tonica, cuburi de gheata

Mod de preparare: Cafeaua si apa tonica se toarna peste cuburile de gheata deja asezate in pahar, iar ingredientele se amesteca pana la omogenizare;

 

Espresso Tonic (fara alcool)

Ingrediente: o ceasca de espresso rece, 350 ml apa tonica, rozmarin, cuburi de gheata

Mod de preparare: Apa tonica se toarna intr-un pahar inalt si ingust, peste care se adauga ceasca de espresso si cuburile de gheata. La final, se orneaza cu rozmarin, fara a amesteca ingredientele intre ele;

 

Cold Fashioned (fara alcool)

Ingrediente: o ceasca de cafea rece, o jumatate de ceasca de sirop de zahar, 50 ml bitter de portocale, cateva felii de portocala, cuburi de gheata

Mod de preparare: Nu in ultimul rand, celebrul (C)old Fashioned se prepara amestecand bitter-ul, cafeaua si siropul de zahar intr-un shaker si adaugand intregul amestec peste cuburile de gheata deja asezate in pahar. La final, se orneaza paharul cu felii de portocale.

 

In ceea ce priveste echipamentele propriu-zise, trebuie sa stiti ca Fresco Expert sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile restaurantelor din Romania si va ofera numeroase modele de espressor profesional.

Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Electrolux Professional, MCE Astoria sau platforma Virtus Group GmbH, si au numeroase dotari si functii performante.

 

Pe langa durata de viata indelungata, productivitatea ridicata si consumul redus de energie, aceste modele va ofera versatilitate si rapiditate in prepararea cafelei, ajutandu-va sa satisfaceti pana si cele mai exigente gusturi ale clientilor care trec pragul barului sau localului dumneavoastra.

Comentarii

loading...