15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCinci motive pentru a purta o rochie de seara intr-o culoare deschisa

Cinci motive pentru a purta o rochie de seara intr-o culoare deschisa

In garderoba fiecarei femei este bine sa existe cateva piese vestimentare de baza: o camasa alba, o fusta intr-o culoare versatila, o pereche de blugi, un cardigan, un tricou, o bluza basic si asa mai departe. Practic, garderoba fiecarei doamne sau domnisoare ar trebuie sa fie formata in mare parte din obiecte vestimentare de baza, in culori neutre si cu ajutorul lor sa fie create tinute in tendinte, adaugand o piesa vestimentara in culoarea anului spre exemplu. In cazul in care garderoba este formata doar din piese de imbracaminte care nu se potrivesc intre ele, nu se vor putea crea tinute diferite sau nu vor arata bine. 

La fel se intampla si cu tinutele pentru evenimente sau tinutele pentru seara. In general, cand ne gandim la tinute pentru seara, ne vin in minte rochii lungi, rochii in culori inchise, eventual din materiale pretentioase ori decorate cu pietre, cu margelute, paiete si asa mai departe. Insa, de-a lungul anilor, am avut ocazia sa vedem ca rochiile de seara nu trebuie sa fie neaparat in culori inchise. Si rochiile in culori deschise sunt ideale pentru diferite evenimente, incepand de la cele „casual”, cum ar fi petrecerile cocktail, pana la gale sau petreceri exclusiviste. 

Asa ca, pe cat posibil uitati de rochiile in culori inchise pentru seara si indreptati-va si spre culori deschise, care va vor inveseli si care sunt foarte usor de asortat. Va garantam ca o sa va simtiti la fel de bine purtand rochii de seara in culori deschise. Puteti alege fie rochii uni, fie rochii realizate din mai multe tipuri de materiale, precum si rochii multicolore. Alegerea este a voastra, in functie de preferinte si bineinteles, in functie de evenimentul la care veti participa. Asa ca in continuare va vom prezenta cinci rochii de seara in culori deschise, ideale pentru vara aceasta si nu numai! 

Rochia din voal verde cu bordura verticala nu are cum sa nu va schimbe total dispozitia in momentul in care o imbracati. Este o rochie perfecta pentru vara, care poate fi purtata atat la o petrecere de nunta, dar si la un cocktail sau la un alt eveniment mai relaxat. 

 

 

Daca va doriti o rochie in culori pastel, atunci o sa vi se potriveasca de minune Rochia din brocard roz si voal roz. Croiala dreapta si pelerina delicata aplicata peste rochie o fac potrivita pentru orice tip de silueta. 

Va plac nuantele de albastru? Atunci alegeti Rochia albastra cu broderie, o rochie ce se potriveste perfect cu apa marii si culoarea cerului de vara. Este o rochie care cu siguranta va atrage multe priviri si complimente. 

In cazul in care nu vreti sa iesiti prea mult din zona de confort in ceea ce priveste culoarea rochiei de seara, va sugeram Rochia midi rosie cu pelerina din voal. Dupa cum puteti observa, este o rochie intr-o nuanta mai deschisa de rosu, ceea ce o face potrivita pentru a incerca si alt gen de rochii si culori, dar in acelasi timp va ajuta sa pastrati o linie clasica. 

Si ultima recomandare de astazi este o rochie versatila, ce poate fi purtata la mai multe evenimente: Rochia lejera din voal roz-pudra. O puteti asorta dupa bunul plac si faptul ca are o croiala simpla va permite sa ii adaugati diferite accesorii si bijuterii, astfel incat sa o puteti purta de mai multe ori. 

 

Ce spuneti despre aceste rochii? Le-ati purta? 

 

 

 

 

Cele mai citite

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă