10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCine va regiza următorul film din franciza "James Bond"

Cine va regiza următorul film din franciza “James Bond”

Fukunaga, care a regizat recent serialul “Maniac” (Netflix), cu Emma Stone şi Jonah Hill, îl înlocuieşte pe Danny Boyle, care a renunţat la proiect invocând “divergenţe creative”, potrivit BBC. 

“Sutnem încântaţi să lucrăm c Cary”, au spus producţătorii de la Eon, Michael G Wilson şi Barbara Broccoli, într-un mesaj pe Twitter. “Versatilitatea şi inovaţia sa îl fac o alegere excelentă pentru următoarea aventură a agentului James Bond”. 

Filmările vor începe la studiourile Pinewood, pe 4 martie 2019. Premiera a fost anunţată pentru 14 februarie 2010.  

Aşa cum a fost anunţat înainte, actorul Daniel Craig reia rolul principal. 

Fukunaga este cunoscut pentru regia primului sezon al serialului “True Detective” (HBO) şi “Beasts of No Nation” (Netflix)

“Bond 25” – titlu provizoriu al filmului – va reprezenta al cincilea lungmetraj cu Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, în rolul agentului 007. Actorul britanic a anunţat în 2017 că aceasta va fi, fără îndoială, ultima dată când va interpreta partitura.

“007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012), regizat de Sam Mendes, a avut cele mai bune încasări ale francizei – 1,1 miliarde de dolari, iar “Spectre”, de acelaşi regizor, din 2015, a avut încasări de 880 de milioane de dolari la box office. 

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă