7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCiocănitoarea Woody se întoarce într-un serial lansat pe YouTube

Ciocănitoarea Woody se întoarce într-un serial lansat pe YouTube

Serialul de zece episoade, a câte cinci minute, produs de Universal Pictures Intl. şi Universal 1440 Entertainment, este regizat de Alex Zamm.

De asemenea, un documentar de 13 minute a fost creat în completarea noului serial, “Bird Gone Wild: The Woody Woodpecker Story”, urmând să fie difuzat tot din decembrie pe YouTube.

Documentarul prezintă elemente de culise privind noul serial, dar şi informaţii despre originea celebrei ciocănitori.

“Când am lansat «Ciocănitoarea Woody»” pe YouTube în 2017, canalele au avut succes, iar cel portughez pentru Brazilia a fost un hit. Am ştiut atunci că avem o oportunitate unică pentru a realiza mai multe cu acest personaj preferat, clasic”, a spus Rob Bell, EVP, de la International New Media, NBCUniversal Global Distribution.

Acesta a adăugat că 2 milioane de persoane s-au abonat la canalul brazilian, în timp ce cel spaniol are circa 700.000 de abonaţi.

Pe canalele dedicate Woody Woodpecker pot fi accesate sute de materiale video, inclusiv clasicele aventuri ale ciocănitorii create de studioul Walter Lantz Productions în perioada 1940 – 1972, dar şi producţii moderne de după anul 1999.

Woody Woodpecker a fost creată în 1940, de Walter Lantz şi Ben “Bugs” Hardaway, autor al altor două personaje devenite celebre, Bugs Bunny şi Daffy Duck, concepute în anii 1930 la studiourile Warner Bros.

În 1990, Ciocănitoarea Woody a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Cele mai citite

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, se recuperează după operație. Actorul a primit un stimulator cardiac

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost operat. El a primit un stimulator cardiac, după ce a suferit anterior trei operații...

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...
Ultima oră
Pe aceeași temă