10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleColorMagic.ro – Vopsea lavabila pentru exterior pentru gradini si spatii exterioare de...

ColorMagic.ro – Vopsea lavabila pentru exterior pentru gradini si spatii exterioare de invidiat

Datorita proprietatilor sale, orice tip de vopsea lavabila pentru exterior protejeaza toate suprafetele care constituie o gradina precum garduri, pereti, foisoare etc.  

Compania Color Magic asigura pentru toti cei interesati o gama variata de produse marca SIKKEIN, de cea mai buna calitate, create pentru a rezista o lunga perioada de timp.

Compania Color Magic – Experienta si profesionalism

Compania Color Magic este una dintre cele mai cunoscute companii romanesti de pe piata distribuirii de vopsele si produse menite sa protejeze anumite suprafete. Inca din anul 1997, compania romaneasca Color Magic aduce in casele clientilor sai culoare si proiecte indraznete.

Acestea sunt intotdeauna realizate in aromonie cu multitudinea de culori disponibile in portofoliul cu produse pe baza de vopsea lavabila.

Pentru a garanta o eficienta de pana la 100% a produselor distribuite, compania Color Magic comercializeaza produse care poarta emblema unor firme celebre pe intreg mapamondul prin prisma calitatii si eficientei acestora.  

Astfel de companii renumite pe plan international si cu care Color Magic detine parteneriate sunt: Levis, Trimetal si Sikkens. Aceste companii incredibile detin o experienta ce excede doua secole de activitate.

Descopera cea mai colorata gama de vopseluri magice

Compania Color Magic stie ca necesitatile clientilor sunt diversificate de anvergura proiectelor, iar pentru acest lucru comercializeaza o gama variata de produse menite sa satisfaca o arie variata de preferinte.

Printre produsele disponibile in portofoliul companiei se numara:

·       Vopsea speciala pentru pentru infrumusetarea  si protejarea peretilor – Vopsea lavabila pentru exterior si vopsea lavabila pentru interior;

 

·       Multiple produse care faciliteaza intretinerea corespunzatoare a parchetului – Diverse lacuri pentru parchet si produse pentru grunduire;

·       O gama diversificata de produse care protejeaza si infrumuseteaza suprafetele realizate din lemn – Lacuri de lemn, chituri pentru parchet si alte produse pentru grunduire;

 

·       Produse pentru intretinerea suprafetelor din metal – Vopsele pentru finisaje si produse pentru grunduire.

Vopsea lavabila pentru exterior – Pentru spatii exterioare de vis

Fiecare dintre noi a simtit la un moment dat nevoia de a se afla intr-un spatiu exterior in care sa fim singuri, doar cu gandurile noastre.

Fie ca este vorba de o gradina, o terasa sau un amplasament special amenajat, pentru a avea parte de liniste si de un spatiu pe placul nostru este important sa alegem culorile potrivite pentru fiecare tip de suprafata.

Produsele de vopsea lavabila pentru exterior puse la dispozitie de compania Color Magic sunt produsele perfecte pentru aceste tipuri de amenajari.

Aceste inoveaza intreaga industrie a vopselurilor datorita proprietatilor si sunt distribuite in culori vii, fiind extrem de puternic pigmentate si create pentru a rezista o perioada indelungata de timp.

Printre produsele de vopsea lavabila pentru exterior pe care compania Color Magic le distribuie, gasim:

·       Vopsea lavabila pentru exterior Sikkens Alpha Coat;

·       Produsul Levis Gevel Expert;

·       Vopseaua lavabila pentru exterior Sikkens Alphatex IQ;

·       Produsul Alpha Aquafix;

·       Vopsea lavabila Levis Saptocryl.

Date de contact

Daca aveti intrebari sau daca doriti sa comandati produsele regasite in portofoliul companiei Color Magic, va invitam sa accesati magazinul online de prezentare aici

Sau sa apelati la urmatoarele numere de telefon:

·       0722 650 145 – Pentru sediul din Bucuresti

·       0734 736 842 – Pentru sediul din Brasov

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă