10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCOMANDA MANCARE ONLINE – MAI SIMPLU, MAI RAPID!

COMANDA MANCARE ONLINE – MAI SIMPLU, MAI RAPID!

Fie ca vorbim de articole vestimentare, articole de design interior, electrice si electrocasnice, produse cosmetice sau mancare, este evidenta cresterea nevoii de consum imediat. Un consum simplu, comod, la birou sau acasa, online sau prin intermediul telefonului. Accesul la o impresionanta si diversificata oferta online, a determinat si tendinta consumatorilor de a-si modifica preferintele in materie de achizitii online, de a incerca ceva nou, cu orientare din ce in ce mai evidenta catre produse de calitate, sanatoase.

Iata, de pilda, in domeniul culinar numarul consumatorilor online a crescut, atat in ceea ce priveste preparatele romanesti, dar si preparatele exotice, sau din bucataria internationala.

Mancarea libaneza, spre exemplu, o istorie cu gust si varietate, devine sinonim cu mancarea sanatoasa din zona Mediteranei. Bazata, in special pe legume, bucataria libaneza te rasfata cu falafel, houmous, tabbuli, fatoush, kebeh, ras-asfur, kafta, shish-tauk si orez. Este o mancare usoara, sanatoasa, cu  salate delicioase din legume proaspete, stropite racoros cu suc natural de lamaie, asortate cu ulei de masline, si rodie.

O simpla cautare online, iti dezvaluie un numar impresionant de restaurante cu specific libanez, aproape greu sa te decizi la care sa te opresti, care dintre ele te indeamna sa-ti extinzi orizontul gastronomic si sa alegi sa te familiarizezi cu bucataria libaneza, cu produsele si condimentele naturale specifice. Cu toate acestea, cel putin in Bucuresti, nu putini sunt aceia care isi pun intrebarea “De unde pot comanda mancare libaneza buna, care sa asigure si livrare gratuita?” De ce aceasta intrebare?! Pentru ca desi exista destul de multe restaurante cu mancare libaneza, nu toate ofera serviciu de livrare, nu toate primesc comenzi online, si nu in ultimul rand, pentru ca, nu-i asa, adesea ne este mai usor sa comandam online, decat sa ne deplasam la restaurant.

O astfel de bucatarie, ca expresie a gustului inconfundabil al bucatariei libaneze, cu mancare libaneza preparata pe loc, cu ingredinete traditionale, importate direct din Liban, si care iti ofera livrare gratuita 6 zile din 7, o gasesti pe www. mezze.ro.

Felurile diverse de mancare libaneza, oferite de mezze.ro, la care se adauga numeroasele culori, arome si gusturi specifice, devin o alegere nu doar inspirata ci si apetisanta. Pe perioada de vara, alegerea pentru mancare libaneza este de departe una dintre cele mai bune, datorita faptului ca mancarea libaneza are un continut ridicat de legume, multe salate, carne de vita si pui preparata la gratar, supe de pui, ierburi aromatice.

Delicioasa si sanatoasa, mancarea libaneza este o alegere potrivita pentru cei care vor sa urmeze o dieta, pentru vegetarieni si nu in ultimul rand pentru cei care tin post. Foarte interesant este faptul ca mare parte din mancarea libaneaza nu contine gluten, astfel ca persoanele intolerante la gluten pot opta pentru mancaruri din legume verzi si orez, linte, fasole verde, rosii.

Daca vrei sa incerci ceva nou si ai decis ca va fi mancarea libaneza, incearca mezze.ro si cu siguranta ca mancarea oferita de ei te va cuceri iremediabil.

Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă