10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleComode TV: cum să o alegi pe cea potrivită pentru livingul tău

Comode TV: cum să o alegi pe cea potrivită pentru livingul tău

Comoda pentru TV este nelipsita din aproape orice living. Asta pentru că are nenumărate avantaje: se poate încadra perfect în mobilierul pentru living, poate fi aleasa în nenumărate modele şi dimensiuni şi de cele mai multe ori această piesă de mobilier nu costă mult. Dacă îţi doreşti să cumperi o comodă potrivită pentru camera ta de zi, iată câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere:

 

1. De cât spaţiu dispui?

 Spaţiul de care dispui este esenţial atunci când cauţi comode TV pentru sufrageria ta. Ai nevoie de o piesă care să se încadreze în restul mobilei pentru living. Cel mai bine este să alegi întreaga mobilă pentru living (corpuri suspendate, dulapuri, comodă TV etc.) în acelaşi timp. Dacă nu ai această posibilitate, atunci măsoară cu atenţie spaţiul în care vrei să plasezi comodă şi alege un model de dimensiuni potrivite.

 De asemenea, dimensiunea televizorului este şi ea importantă. O comodă prea mică şi un televizor prea mare nu fac pereche bună şi nici viceversa. De preferat este să ştii dinainte dimensiunile TV-ului pe care îl vei avea în living. Dacă ești în căutarea unei comode moderne, aruncă o privire peste colecția vastă de comode TV de pe hoome.ro. Aceștia aleg piesele de mobilier pe baza recenziilor din mediul online și a materialelor din care acestea sunt realizate.

 

2. Materialul potrivit

 Atunci când eşti în căutare de comode pentru TV, nu neglija materialul din care sunt făcute acestea. În primul rând, îţi doreşti că mobilă de living să se potrivească cu comoda: combinaţiile din prea multe materiale sunt rareori fericite. Mai apoi, materialul este esenţial deoarece va dicta rezistenţa în timp a produsului. Un produs din lemn masiv va costa mai mult, dar va avea o rezistenţă în timp foarte în mare. Ia în calcul cât timp vei folosi comoda şi cât de des vei dori să o înlocuieşti. Singurul dezavantaj este că, de cele mai multe ori, materialul va dicta preţul.

 

3. Culoarea contează

  Cromatica este foarte importantă în aspectul unei camere, iar această nouă piesă de mobilier nu va face excepţie. Nouă comodă va trebui să se potrivească din punct de vedere cromatic cu restul mobilei. Evită combinaţiile de culori mult prea întunecate, precum albastru închis şi negru sau folosirea a mai mult de 3-4 culori în design-ul interior al unei singure camere. Cea mai sigură alegere este să optezi pentru o comodă de aceeaşi culoare cu restul mobilei din sufragerie, însă dacă vrei ca aceasta să fie o pată de culoare, poţi opta pentru o culoare ce contrastează frumos cu restul mobilei. Un exemplu fericit ar fi combinaţia gri deschis- albastru închis, dar întotdeauna poţi alege orice alte culori sunt pe gustul tău.

    Comodele pentru TV nu sunt dificil de ales, în special atunci când ţii cont de câteva aspecte, precum dimensiunile şi materialul acestora. Din fericire, aceste piese de mobilier vin în game variate de modele și prețuri, astfel încât cu siguranţă poţi găsi ceva pe placul tău. În cazul mobilei, precum şi în cazul hainelor, poţi oricând returna un produs ce nu se potriveşte în casa ta, aşa că nu te teme să greşeşti. Îţi urăm spor la amenajarea unui living exact aşa cum ai visat!

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă