11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleConcert U2 anulat în Berlin pentru că Bono a rămas fără voce

Concert U2 anulat în Berlin pentru că Bono a rămas fără voce

„Suntem foarte dezamăgiţi de anularea concertului din această seară. Bono era în plină formă şi vocea lui era într-o condiţie excelentă înainte de spectacol, dar, după câteva cântece, a suferit o pierdere totală a vocii”, au precizat membrii trupei U2 într-un comunicat publicat pe site-ul formaţiei.

„Nu ştim ce s-a întâmplat şi vom consulta un medic”, precizează acelaşi comunicat.

Show-ul de sâmbătă seară era cel de-al doilea – şi totodată ultimul – concert susţinut de trupa U2 la Berlin în cadrul unui turneu.

Încă de la primele cântece, Bono a lăsat impresia că se confrunta cu anumite dificultăţi vocale. În mai multe rânduri, inclusiv în timpul pieselor interpretate, artistul irlandez, în vârstă de 58 de ani, şi-a întrerupt evoluţia de pe scenă pentru a bea apă dintr-un termos.

În cele din urmă, Bono a anunţat publicul că nu mai poate să continue acel show. Spectatorii vor putea totuşi să îşi păstreze biletele achiziţionate şi să asiste la un nou concert al trupei U2, ce va fi programat la o dată ulterioară.

Vineri seară, în timpul primului concert susţinut de U2 la Berlin în acest turneu, Bono a denunţat violenţele comise recent de reprezentanţii extremei drepte în oraşul german Chemnitz. „Astfel de oameni nu îşi au locul în Europa şi în această ţară”, a declarat liderul trupei irlandeze.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă