18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleContinuarea serialului „Totul despre sex” aduce schimbări

Continuarea serialului „Totul despre sex” aduce schimbări

Se pare că producătorii serialului, din care fac parte și protagonistele celor 10 noi episoade, doresc mai multă diversitate de gen în noua producție.

Acum, repornirea anticipată a seriei populare este pe cale să renunțe la distribuția complet albă, în încercarea de a actualiza spectacolul pentru sensibilități moderne.

Producătorii din seria de zece părți de 8 milioane de lire sterline, care vor începe filmările în primăvară, doresc să facă spectacolul „la fel de divers din punct de vedere rasial și plin de culoare ca și orașul New York”.

Samantha care mănâncă bărbați, interpretată de Kim Cattrall, nu va apărea în noua versiune, numită And Just Like That.

 În schimb, vor fi două personaje noi – o „femeie afro-americană puternică și puternică” și o altă persoană din mediul asiatic.

De curând, i sursă apropiată producției a declarat duminică pentru The Mail:

„Este ridicol faptul că viața într-un melting-pot ca New York a fost descrisă doar prin ochii femeilor albe.

„Samantha nu se întoarce, dar vă prezentăm două personaje noi, femei puternice și puternice de culoare, care vor ajuta la prezentarea spectacolului la o nouă generație de spectatori și vor reflecta mai exact lumea în care trăim.”

Sursa a adăugat: „Este timpul ca spectacolul să reflecte fețele și viețile femeilor reale din New York în 2021.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă