13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleConturile de pe rețelele de socializare ale lui Meghan Markle au fost...

Conturile de pe rețelele de socializare ale lui Meghan Markle au fost șterse. Motivul, surprinzător

Fanii actriţei din serialul ”Suits” şi cei care o vor iubi în noul rol de ducesă preferată a Marii Britanii vor fi dezamăgiţi: nu vor mai putea admira fotografii din vacanţe sau citi comentarii politice pe Twitter semnate de preferata lor.

Instagram, Facebook, Twitter, toate conturile au fost dezactivate cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu prinţul Harry fără că vreun scandal să fie cauza acestei bruşte dispariţii din online.

Palatul Kensington explică într-un comunicat: ”Meghan Markle este foarte recunoscătoare tuturor celor care i-au urmărit conturile timp de mai mulţi ani pe reţelele de socializare, cu toate acestea nu mai este activă pe aceste conuri de ceva vreme aşa că a decis să le închidă”.

Deşi nu este o mare comentatoare a vieţii politice, a făcut în trecut câteva aprecieri la adresa lui Donald Trump şi a declaraţiilor acestuia ”misogine”, care ”dezbină”. Pe viitor, va trebui să se abţină de la astfel de luări de poziţie din raţiuni protocolare, diplomatice şi constituţionale.

Membrii familiei regale încredinţează de obicei sarcina actualizării diferitelor conturi pe reţelele sociale echipei de comunicare. Singura excepţie este prinţul Andrew, ducele de York, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, care îşi permite, din când în când, să posteze pe Twitter semnându-se cu iniţialele ”AY”, potrivit The Independant. Pentru a cunoaşte părerea lui Meghan Markle pe diverse subiecte, cei interesaţi vor trebui să se mulţumească, de acum înainte, cu comunicatele, interviurile şi informaţiile, mai mult sau mai puţin verificate, apărute în presă, notează rtl.fr.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă