11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCopiii termină vacanța, la Zăpă Petrecerea Itsy Bitsy

Copiii termină vacanța, la Zăpă Petrecerea Itsy Bitsy

Sâmbătă, 8 septembrie, de la 10:00 dimineața, pe aleile din parcul Lumea Copiilor, copiii sunt așteptați la joacă și ateliere creative, concursuri cu premii, sport, face paiting, știință distractivă, dans și veselie, toată ziua. Părinții găsesc aici propunerile cele mai interesante de activități extrascolare pentru noul an școlar. Mulți copii se întreabă cum este într-un studio radio, iar pe 8 septembrie au ocazia să experimenteze acest lucru. Radiomobilul Itsy Bitsy va transmite live din parc de la 10:00 până la 17:00. Cei mici vor intra în direct alături de prietenii lor de la radio: Itsy, Bitsy și Andrei, Super ZĂPĂ și Cătălina, Ruxandra Rusan și Alex Zamfir și vor povesti cele mai faine amintiri din această vacanță.

De la ora 17:00 la 20:00 sunt asteptați pe scena Itsy Bitsy artiști mici și mari, care vor cânta, dansa, împreună cu Super ZĂPĂ, Itsy și Bitsy. “Eu pot, eu sunt magician” ne va spune actorul Marian Râlea, vor cânta și vor dansa copiii din trupele: BimBam, Lilliput, DaviDans, Arpeggio Music School, Contrapunct, Fargolino, DeMoga Music Junior Camp, Blană Bombă și Tigru de Foc. Cristina Strecopitov va face magii, iar o echipă de campioni la scrimă vor face demonstrații spectaculoase.

“Înainte de începerea școlii copiii vor să aibă parte de și mai multă distracție și voie bună, iar părinții caută de zor informații despre activități extrașcolare potrivite pentru cei mici. Prin acest eveniment de o zi reușim să satisfacem ambele dorințe și să dăm un start bun anului școlar.”, spune Nadia Tătaru, cofondator al Itsy Bitsy FM.

În parcul Lumea Copiilor, de lângă Palatul Copiilor, aleile vor fi neîncăpătoare pentru copiii dornici de activități distractive și educative oferite de prietenii de la: Școala de joacă, Antrenorul de joacă, PlaYouth, Pictează 3D, Clubul Sportiv Akura, Lotus Club, Orășelul Cunoașterii, MiniArtShow, Carnaval Party, Școala de Teatru Qfeel, antrenori de scrimă, mamele blogger Andreea Dragomir, Oana Văideanu, Lucia Radu cu Learning Hub, Ana Maria Mitruș, UNICEF, trupa Fargolino, Asociația SAMAS, Land of OZ, KinetoBebe, Gradinițele Butterfly și mulți alții.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Sector 4 București și susținut de: Avon, Banca Comercială Română, Dințică, Editura Nemi, English Kids Academy, Environ și Baterel, Grădinița cu program prelungit Prietenii mei și Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest. a și.

Mai multe informații pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă