15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCosti Ionita, eliminat din competitia „Survivor Romania”

Costi Ionita, eliminat din competitia „Survivor Romania”

Batalia a avut o miza emotionala puternica, comunicarea cu cei de acasa (mesaje primite de la prieteni),  si s-a desfasurat cu accente tipice jocului de sumo, intr-un ring plasat pe o platforma, in mijlocul unui bazin. Au fost momente extrem de tensionate, unul dintre acestea consumandu-se intre Georgiana, de la Faimosi, si Andreea, de la Razboinici. Cosmin Sanciu a inchis jocul victorios asupra Razboinicilor, in aplauzele si strigatele de bucurie ale coechipierilor sai.

 

In Consiliu, la numaratoarea voturilor exprimate de public, preferatul celor de acasa a iesit Zannidache. Emotionat in fata validarii atat de importante, acesta a fost nevoit sa nominalizeze un coechipier spre eliminare. Zannidache a ales-o pe Alexandra Stan, pe criterii strict sportive.

„Azi am castigat, am fost suparat ieri pe Jador, dar ne-am impacat. (…) Sper ca a luat-o si el matur. Aleg, cu inima impacata,  sa votez pe criterii sportive. Sunt unii oameni care nu s-au adaptat deloc aici, ma bucur ca acesti oameni au impartit patura si perna cu mine”, a spus Zannidache inainte sa o nominalizeze pe Alexandra Stan.

Alexandra Stan, Roxana Nemes si Costi Ionita au intrat, asadar, la „judecata publicului”, Costi Ionita fiind concurentul de la Faimosi care a intrunit cele mai putine voturi din partea acestuia.

Artistul a primit sentinta cu seninatate. „Am dat tot ceea ce am putut din punct de vedere fizic. Nu am niciun regret. Ma bucur ca am avut aceasta experienta, cu acesti oameni minunati. Ma simt foarte bine”, a spus Costi Ionita inainte sa-si ia la revedere de la coechiperi.

 

Cea mai dura competitie televizata continua, nu pierdeti „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi pana duminica, de la 20:00, la Kanal D!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă