10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCove a fost infectat cu coronavirus. Cum se simte prezentatorul

Cove a fost infectat cu coronavirus. Cum se simte prezentatorul

Cove a făcut anunțul luni dimineață, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care o prezintă alături de Adela Popescu. 

În cadrul unei intervenții telefonice prezentatorul a dezvăluit că și-a petrecut Sărbătorile în izolare, departe de cei dragi. Cove se află deja de 10 zile în izolare și va mai fi nevoit să petreacă o perioadă astfel pentru a reveni pe platourile emisiunii sănătos. 

„Am avut parte de săbători extraordinare, adica în izolare. Din fericire, povestea mea este cu happy-end”, a spus Cove.

Prezentatorul a dezvăluit că ar fi luat virusul chiar înainte de Crăciun. A intrat în contact cu o prietenă care a simțit că are nasul ușor înfundat și a decis să se testeze și el înainte de a se întâlni cu alți prieteni sau cu familia. Testul a ieșit pozitiv.

Cove a precizat că nu s-a confruntat cu simptome agresive ale virusului. A avut nasul înfundat și a tușit timp de câteva zile. De la Crăciun și până în prezent a stat izolat.

„Partea bună e că, din fericire nu am avut niciun semn grav. Două- trei zile nas înfundat și tuse seacă. De la Crăciun și până astăzi stau izolat de toată lumea’, a spus Cove la Vorbește Lumea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă