8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCovorașe profesionale igienice și pentru curățenie și dezinfectare

Covorașe profesionale igienice și pentru curățenie și dezinfectare

În funcție de locul pentru care au fost create, covorașele profesionale au funcții și caracteristici diferite, însă foarte importante în menținerea igienei și a curățeniei în spațiile în care sunt instalate. Covorașele profesionale sunt extrem de variate: covorașe dezinfectante, covorașe HoReCa, pentru birou, industriale, de protecție, personalizabile, fiind potrivite pentru toate tipurile de spații în care sunt necesare: în clădirile publice, spații comerciale, aeroporturi, clădiri industriale, fabrici, spitale și clinici medicale, hoteluri și bănci. 

Fie că alegi covorașe de exterior sau covorașe de interior pentru intrări, acestea nu trebuie să-ți lipsească din multe motive evidente. Te ajută să controlezi mai bine curățenia din interior, dar și să ții sub control germenii sau bacteriile pe care le poți aduce pe talpa încălțărilor, de afară. Același lucru rămâne valabil și când vine vorba despre intrarea într-o clădire, indiferent dacă avem de a face cu uși rotative sau normale.

Special construite pentru a rezista la factorii de uzură externi, covorașele profesionale pentru exterior sunt realizate din materiale de cea mai înalta calitate. De asemenea, acest tip de covorașe este extrem de rezistent la trafic intens și are o durată de viață foarte lungă. Covorașele de exterior trebuie să fie în primul rând practice. Este și normal, pentru că sunt așezate chiar la intrarea în locuință sau în instituții și clădiri de birouri, ceea ce face ca murdăria să fie ținută la distanță. Este suficient să te ștergi bine pe acestea, și în acest fel se va menține curățenia mult mai bine în interiorul spațiilor în care urmează să intri. 

Alte covorașe foarte importante sunt covorașele dezinfectante, care sunt ideale pentru poziționarea la intrarea în clădiri, pentru a opri intrarea microbilor și a virușilor pe care îi adunăm de afară. Acestea sunt ideale pentru intrările în spitale, clinici, școli, saloane de înfrumusețare, instituții ale statului, clădiri de birouri și chiar și blocuri, case și locuințe personale. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată. De exemplu, covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. 

Dintre covoarele dezinfectante, demn de mentionat este și un produs extrem de apreciat, și anume Sani-Trax. Acest covor curăță și dezinfectează pantofii și este recomandat să fie folosit la intrarea în toate locurile unde este necesar un grad înalt de igienă. Vârfurile din cauciuc flexibil elimină murdăria prezentă sub pantofi. Cand se pășește pe covor, capetele se îndoaie și astfel, tălpile se scufundă în soluție dezinfectantă. Această dublă acțiune, prin urmare, ajută la evitarea oricărui tip de contaminare.

Profesioniștii au nevoie de covoare profesionale, pentru că acestea oferă beneficii multiple: au un design modern și elegant, antifonează, izolează termic și au o utilitate esențială în păstrarea curățeniei și a igienei. Pentru birou și domeniile Horeca se poate alege dintr-o gamă extrem de variată de covorașe HORECA, ideale pentru clădri de birouri, hoteluri sau pensiuni, baruri, restaurante, cafenele și multe alte spații de mari dimensiuni.

Fiecare spațiu vine cu necesitățile lui, în ceea ce privește alegerea covoarelor, însă indiferent de alegere, beneficiile covorașelor profesionale pentru păstrarea curățeniei și a igienei sunt de neegalat.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă