14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCovorașe profesionale pentru un design interior estetic și util

Covorașe profesionale pentru un design interior estetic și util

Nimic nu este mai frumos decât o casă organizată și amenajată armonios, astfel încât toate elementele de decor să se îmbine exhilibrat. Design-ul interior este cel care se ocupă de crearea unei identități vizuale și reflectarea acesteia în proiectul de amenajare interioară a unei locuințe, a unui centru comercial, hotel sau orice altă formă de business, instituție sau locuință. Este important să existe armonie între toate elementele de decor (mobilier, covoare, tablouri, corpuri de iluminat și așa mai departe) și împreună să inducă o stare de bine și echilibru. Toate aceste elemente trebuie să fie în primul rând și utile, nu doar estetice. Printre cele mai importante elemente care îmbină utilul cu plăcutul, se numără și covorașele profesionale pentru interior și exterior. 

Covorașele pentru intrări se plasează, întotdeauna, la ușile de la locuință care au directă ieșire către exterior, deoarece rolul lor este acela de a reține excesul de murdărie de pe talpa încălțămintei și să o rețină pe suprafața absorbantă din care sunt alcătuite. Covoarele de interior, fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt puternic absorbante și rezistente la traficul pietonal extrem. De asemenea, sunt ideale și pentru intrări în centre comerciale și mall-uri, centre sportive, bănci, instituții, școli – nu doar pentru locuințe personale sau instituții particulare.

Covorasele de exterior sunt special construite pentru a rezista la factorii de uzură externi, fiind realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. De asemenea, covorașele sunt și ele extrem de rezistente la trafic intens. Covorașele profesionale reprezintă o necesitate și ar trebui să se regăsească în orice tip de spațiu, personal sau profesional.

Pentru spațiile hoteliere, pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru unitățile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare. Iar pentru zona bucătăriei, cele mai potrivite soluții antialunecare sunt covorașele profesionale pentru industria alimentară, fabricate special pentru astfel de situații. Produsele sunt fabricate pentru marile bucătării, restaurante, dar și pentru bucătăriile personale, casnice. 

 

O altă categorie importană de covorașe pentru interior este reprezentată de covorașele dezinfectante, care sunt indispensabile în spațiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, școli, grădinițe sau în zone dedicate pentru industria alimentară, ca de exemplu la trecerea în zone frigorifice, pline cu alimente. Scopul acestor covorase este de a retine macteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate în așa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a spațiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficiență surprinzătoare de 99.9%.

Ce este de reținut în legătură cu covorașele profesionale, este că pe lângă utilitatea lor în reținerea murdăriei, aceste covorașe pot fi foarte usor integrate chiar și în tehnicile de marketing pentru reclame. Cu ajutorul covoraselor personalizate, care pot fi branduite cu logo-ul companiei sau cu orice alt tip de mesaj, în funcție de preferințe, se pot crea campanii de imagine, ideale pentru atragerea atenției clienților într-o manieră subtilă.

Indiferent de tipul de spațiu în care sunt folosite, covorașele profesionale răspund tuturor necesităților de design, utilitate și calitate.

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă