Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Crazy Rich Asians” continuă să domine box office-ul nord-american

”Crazy Rich Asians” continuă să domine box office-ul nord-american

Comedia romantică 'Crazy Rich Asians', primul film de la Hollywood cu un o distribuţie 100% asiatică, s-a menţinut pe prim loc în box office-ul nord-american în acest weekend, potrivit cifrelor provizorii ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, relatează luni AFP.

Rl online 0 comentarii

Lungmetrajul, ecranizare a cărţii cu acelaşi titlu al lui Kevin Kwan, a avut încasări de 25 de milioane de dolari în SUA şi Canada. "Acest film despre care s-a scris mult şi care a primit critici bune marchează o revenire la comedia romantică, un gen preferat de marele public", a comentat Paul Dergarabedian, expert al firmei ComScore.

De la premiera sa în urmă cu două săptămâni, filmul a obţinut 76,8 milioane de dolari.

Pe locul doi pe podium s-a clasat "The Meg". Acest filmul de acţiune despre descoperirea unui rechin preistoric, cu o lungime de 23 de metri, în care Jason Statham joacă rolul unui fost scafandru, a avut încasări de 13 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 105,3 milioane în trei săptămâni de la difuzare.

Filmul a avut încasări în întreaga lume de 408,6 milioane de dolari, potrivit ComsCore.

Comedia 'The Happytime Murders' (Cine trage sforile), cu Melissa McCarthy, ocupă locul trei în primul său weekend pe marile ecrane cu încasări de 10 milioane de dolari. În acest film original care îmbină actorii în carne şi oase cu celebrele marionete din 'The Muppet Show', personajele îşi alătură forţele pentru căutarea unui asasin în serie.

Locul patru îi revine filmului "Mission: Impossible - Fallout", cel mai recent opus al francizei cinematografice în care Tom Cruise interpretează încă o dată rolul agentului Ethan Hunt, cu încasări de 8 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 193,9 milioane de dolari în cinci săptămâni de la difuzare.

La nivel mondial, filmul a generat încasări de 538,7 milioane de dolari.

Filmul studioului Disney 'Christopher Robin', cu Ewan McGregor ca protagonist, urcă un loc în acest sfârşit de săptămână, clasându-se pe cinci, cu încasări de 6,3 milioane de dolari şi obţinând în total 77,6 milioane de dolari în patru săptămâni de la difuzare.

În partea a doua a Top 10 se clasează filmele:

6 - 'Mile 22', thriller-ul cu Mark Wahlberg: 6 milioane de dolari (25,2 de milioane în două săptămâni)

7 - 'Alpha', a cărui acţiune se desfăşoară în urmă cu 20 000 de ani: 5,6 milioane de dolari (20,2 milioane în două săptămâni)

8 - 'BlacKkKlansman' (5,3 milioane de dolari, 32 de milioane în trei săptămâni)

9 - 'A.X.L', de Oliver Daly, lansat în premieră în acest weekend, un film despre prietenia unui tânăr cu un câine robot, cu încasări de 2,9 de milioane de dolari.

10 - 'Slender Man' (2,8 milioane de dolari, în total 25,4 milioane în trei săptămâni).

Comentarii

loading...