8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCreatorii „La Casa de Papel” revin cu o nouă serie de acțiune...

Creatorii „La Casa de Papel” revin cu o nouă serie de acțiune la Netflix

Primul sezon adoptă un format cu adevărat inovator pentru un serial de dramă, venind cu opt episoade de 25 de minute și cu un mix de genuri prin care Álex Pina și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel), creatorii săi, au tradus „esența latină”.

 

Protagonistele din Sky Rojo, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado) își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul lor de la Clubul Mireselor și de complicii acestuia, Moises (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer). Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile și să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează și protagonistele descoperă cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice și au la îndemână mai multe opțiuni pentru a-și reface viețile.

 

„Ne-am dorit ca Sky Rojo să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acțiunii: evadarea, cursa pentru supraviețuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică ”, spun Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

 

Filmat la Madrid și Tenerife, Sky Rojo are două sezoane de opt episoade confirmate. Seria este produsă de Vancouver Media pentru Netflix, iar distribuția internațională este condusă de Verónica Sánchez (The Pier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8), cântăreața și actrița argentiniană, Lali Espósito (Casi Ángeles, Esperanza Mía), actrița cubaneză, Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo), și Enric Auquer (La línea invisible, Perfect Life).

 

Álex Pina și Esther Martínez Lobato, alături de Jesús Colmenar, sunt creatorii și producătorii executivi ai Sky Rojo, cu sprijinul producătorilor co-executivi David Barrocal, Migue Amoedo și David Victori. Noua serie originală este regizată de Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas și Eduardo Chapero-Jackson. Echipa de scenaristi este formata din Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva, Javier Gómez Santander, Juan Salvador López si Mercedes Rodrigo. Migue Amoedo este director de film alături de David Azcano și David Acereto, în timp ce Juan López Olivar și Cristina López Ferraz se ocupă de managementul producției.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă