10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCreeaza un design inedit cu buget redus cu ajutorul unor decoratiuni pentru...

Creeaza un design inedit cu buget redus cu ajutorul unor decoratiuni pentru casa bine alese

Si casa ta poate deveni un astfel de loc, fara a avea nevoie de un designer de interioare sau de un buget consistent doar pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Este nevoie doar de putina creativitate si de cateva decoratiuni bine alese, astfel incat casa ta sa devina un loc placut si confortabil, exact ca in revistele de design interior.

Pe piata vei putea sa gasesti numeroase modele dragute si pe care ai vrea sa le ai, dar nu vei avea nevoie decat de acelea care pot doar sa adauge un plus de originalitate design-ului interior existent.

Iti recomandam sa iei fiecare incapere pe rand si sa notezi tot ceea ce ai nevoie pentru a ridica nivelul de confort actual. In plus, nu este necesar sa amenajezi totul deodata.

Recomandari pentru crearea unui design nou folosind doar decoratiuni casa

In momentul in care vei incepe sa analizezi fiecare incapere pe rand vei vedea ca acea cuvertura care protejeaza canapeaua nu mai arata frumos, ca acea vaza pentru flori chiar s-a ciobit atunci cand a cazut sau ca ai cumparat atat de multe decoratiuni pentru casa incat acuma living-ul tau arata ca un bazar.

Aduna toate accesoriile si decoratiunile intr-un singur loc, iar dupa aceea sorteaza-le pe toate. Arunca tot ceea ce este vechi iar cele care nu iti mai sunt de folos doneaza-le. Primul pas este sa faci o serie de calcule sa determini care este bugetul necesar pentru a achizitiona decoratiuni pentru casa noi. Priveste totul ca pe o investitie si nu ca pe un sacrificiu pe care trebuie sa il faci daca iti doresti ca locuinta ta sa arate ca noua.

Dar, inainte de a crea un design nou pentru casa, intreaba si restul membrilor familiei ce preferinte au sau daca doresc sa pastreze ceva din decoratiunile pe care le-ai adunat din fiecare colt. Pentru ca bugetul alocat pentru achizitionarea unor decoratiunilor pentru casa noi sa nu fie atat de coplesitor, iti recomandam sa iti setezi obiective. De exemplu, vei decora living-ul in prima luna si apoi vei incepe si cu restul incaperilor. Este mult mai simplu in acest mod si nu te vei incarca cu prea multe sarcini.

Un design nou, simplu si rapid folosind decoratiuni pentru casa

In cazul in care ai decis sa incepi cu living-ul, atunci analizeaza spatiul disponibil si amplaseaza noile decoratiuni pentru casa astfel incat sa nu lase senzatia unui spatiu foarte incarcat. Daca simti ca nu ai inspiratie, pe internet vei putea gasi numeroase idei de amenajari pe care sa le pui in practica folosind doar decoratiuni pentru casa.

In momentul in care vei termina, casa ta va arata ca noua. Ti se va schimba total perceptia asupra intregului spatiu si, totul, cu un buget mic. Atunci cand alegi decoratiunile pentru casa, cauta elemente care iti plac si care te ajuta sa creezi un design pe gustul tau. Nu este necesar sa cumperi toate tipurile de decoratiuni pentru casa inca din prima vizita a magazinului. Creeaza un plan si pe masura ce gasesti decoratiunile potrivite adauga-le design-ului nou creat.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă