Cristi Brancu s-a apucat de scris în pandemie. Prezentatorul TV lansează o carte de comunicare

Cristi Brancu s-a apucat de scris în pandemie. Prezentatorul TV lansează o carte de comunicare

Trăim toți în era comunicării. Informațiile ne bombardează din toate direcțiile și avem nevoie, mai mult ca oricând, să comunicăm memorabil. În pandemie, Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a scris o carte dedicată relevanței în comunicare.

Bianca Ion 0 comentarii

. „De ce MEMORABIL? Pentru că lumea comunicării nebunești în care trăim face ca ideile să circule într-o secundă. Și, pentru a te impune, nu ai decât o șansă - să fii MEMORABIL. Am toate informațiile și experiența ca să-ți arăt, drag cititor, cum să faci din ideea ta o poveste memorabilă, apoi cum faci din ea un mesaj memorabil - scurt și epocal -, apoi cum să o spui în chip memorabil, cum să te miști că să fii memorabil, cum să scapi de emoțiile specifice momentului memorabil. Tot ce am citit și am trăit îți ofer. E rândul tău”, spune Cristi Brancu.

După 30 de ani de carieră, după mii de povești spuse celor de acasă, realizatorul Prima TV a deslușit secretul din spatele succesului: modul în care spui povestea. “Unul dintre secretele carierei mele de 30 de ani a fost mereu o poveste atât de bine spusă, încât să cucerească milioane de oameni. O idee excelență vândută prost este ca o blasfemie. Am făcut multe lucruri bune, multe greșeli și din tot ce am adunat, am construit o carte de sfaturi, care duce direct la succes.”

„Memorabil” este cea de-a șasea carte publicată de Cristi Brancu. Și promite că nu se va opri aici. 

„Prima a fost în 1999, “Vânătorii de staruri”, prin care ofeream toate argumentele și poveștile lansării în lume a unei meserii neglijate atunci: presa mondenă. Mulți oameni cunoscuți din presă au învățat din acea carte. Apoi m-am gândit că am fost binecuvântat de Dumnezeu să trăiesc momente memorabile cu oameni unici. Nu am voie să le las în uitare. Așa că am patru cărți cu mărturii unice despre cei mai importanți oameni ai vremii - de la Mihai I până la marii actori Florin Piersic, Gheorghe Dinică, scriitori  precum Adrian Păunescu, oameni iubiți precum Florin Călinescu și Mircea Dinescu și chiar oameni pitorești precum Gigi Becali sau spectaculoși ca Mihaela Rădulescu. Acum pregătesc ceva interesant și pentru anii ce vin”, promite Cristi. 

În aventura sa scriitoricească, realizatorul TV a avut alături familia, dar și prietenii apropiați care i-au oferit suport. 

“Familia a fost și rămâne combustibilul sufletesc a tot ceea ce fac. Nimic nu se poate fără rădăcini. În fiecare zi, la Prima TV, construim povești. Mesaje. Și totul e calculat. By the book. În carte, găsești o schemă clară, avizată de Cristi Onetiu, prin care povestea ta o să cucerească lumea. Și, ca sfat. Ai emoții? E perfect. Am o poveste în carte cu Florin Piersic care a spus în cuvintele lui ce înseamnă reevaluarea cognitivă. Vorba lui - și dacă te agiți atât înainte de vreme, ciocoflendere, crezi că o să fie mai bine? Ia ce e mai bun și transformă în Putere”, spune scriitorul cărții MEMORABIL

Cartea este disponibilă în toate retelele mari de librării fizice si online (Cărturesti, Librarium, Librariile Alexandria, Compania de Librarii Bucuresti, Librariile Humanitas, Sedcom Iasi/ Elefant.ro, Libris.ro, Emag, Bookzone, Librarie.Net, Libraria Delfin, Librex, UJMag)

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...