13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCristi Brancu s-a apucat de scris în pandemie. Prezentatorul TV lansează o...

Cristi Brancu s-a apucat de scris în pandemie. Prezentatorul TV lansează o carte de comunicare

. „De ce MEMORABIL? Pentru că lumea comunicării nebunești în care trăim face ca ideile să circule într-o secundă. Și, pentru a te impune, nu ai decât o șansă – să fii MEMORABIL. Am toate informațiile și experiența ca să-ți arăt, drag cititor, cum să faci din ideea ta o poveste memorabilă, apoi cum faci din ea un mesaj memorabil – scurt și epocal -, apoi cum să o spui în chip memorabil, cum să te miști că să fii memorabil, cum să scapi de emoțiile specifice momentului memorabil. Tot ce am citit și am trăit îți ofer. E rândul tău”, spune Cristi Brancu.

După 30 de ani de carieră, după mii de povești spuse celor de acasă, realizatorul Prima TV a deslușit secretul din spatele succesului: modul în care spui povestea. “Unul dintre secretele carierei mele de 30 de ani a fost mereu o poveste atât de bine spusă, încât să cucerească milioane de oameni. O idee excelență vândută prost este ca o blasfemie. Am făcut multe lucruri bune, multe greșeli și din tot ce am adunat, am construit o carte de sfaturi, care duce direct la succes.”

„Memorabil” este cea de-a șasea carte publicată de Cristi Brancu. Și promite că nu se va opri aici. 

„Prima a fost în 1999, “Vânătorii de staruri”, prin care ofeream toate argumentele și poveștile lansării în lume a unei meserii neglijate atunci: presa mondenă. Mulți oameni cunoscuți din presă au învățat din acea carte. Apoi m-am gândit că am fost binecuvântat de Dumnezeu să trăiesc momente memorabile cu oameni unici. Nu am voie să le las în uitare. Așa că am patru cărți cu mărturii unice despre cei mai importanți oameni ai vremii – de la Mihai I până la marii actori Florin Piersic, Gheorghe Dinică, scriitori  precum Adrian Păunescu, oameni iubiți precum Florin Călinescu și Mircea Dinescu și chiar oameni pitorești precum Gigi Becali sau spectaculoși ca Mihaela Rădulescu. Acum pregătesc ceva interesant și pentru anii ce vin”, promite Cristi. 

În aventura sa scriitoricească, realizatorul TV a avut alături familia, dar și prietenii apropiați care i-au oferit suport. 

“Familia a fost și rămâne combustibilul sufletesc a tot ceea ce fac. Nimic nu se poate fără rădăcini. În fiecare zi, la Prima TV, construim povești. Mesaje. Și totul e calculat. By the book. În carte, găsești o schemă clară, avizată de Cristi Onetiu, prin care povestea ta o să cucerească lumea. Și, ca sfat. Ai emoții? E perfect. Am o poveste în carte cu Florin Piersic care a spus în cuvintele lui ce înseamnă reevaluarea cognitivă. Vorba lui – și dacă te agiți atât înainte de vreme, ciocoflendere, crezi că o să fie mai bine? Ia ce e mai bun și transformă în Putere”, spune scriitorul cărții MEMORABIL

Cartea este disponibilă în toate retelele mari de librării fizice si online (Cărturesti, Librarium, Librariile Alexandria, Compania de Librarii Bucuresti, Librariile Humanitas, Sedcom Iasi/ Elefant.ro, Libris.ro, Emag, Bookzone, Librarie.Net, Libraria Delfin, Librex, UJMag)

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU