6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Cristina Cioran a preferat să facă anunțul în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde vedeta prezintă și o rubrică săptămânală. 

„Abia aștept să îl țin în brațe! Am niște emoții!’, a spus prezentatoarea înainte de anunț. E fetiță! Voi avea o fetiță pe care abia o aștept!’, a spus Cristina Cioran vizibil emoționată’ .

Ulterior, prezentatoarea TV a făcut și un live pe Instagram unde a avut ocazia să ofere mai multe detalii: 

„Sunt foarte emoționată să vă spun că vom avea o fetiță! Și nu vă puteți imagina fix fetiță îmi doream! Sunt foarte fericită, abia aștept să o strâng în brațe și să o pupăcesc, să o iubesc.. Sunt copleșită de tot ce mi se întâmplă. Tot ce îmi doresc e să fie sănătoasă, nu mă interesează nimic altceva”, a spus Cristina Cioran în mediul online.

Cristina Cioran și partenerul ei de viață,  Alexandru Dobrescu, cel cu care va avea copilul, și-au confirmat relația la finalul lui 2020. Cei doi formează un cuplu de 8 luni, dar Cristina nu a vrut să dea mai multe detalii despre viitorul tată al copilului ei. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă