21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCu mașina în service - De ce este bine să nu neglijezi...

Cu mașina în service – De ce este bine să nu neglijezi vizita la mecanic?

Mulți proprietari de mașini uită că în sarcina lor intră nu doar condusul, dar și mentenanța acesteia. Indiferent că este un autovehicul nou sau second-hand, întreținerea mașinii este obligatorie pentru a funcționa corect și a-i oferi o durată lungă de viață.

 

Siguranța

 

Foarte multe accidente au loc în fiecare an ca o consecință a proprietarilor care neglijează întreținerea propriei mașini. Doar câteva cauze sunt: sistemul de frânare defect, anvelopele uzate, ștergătoarele vechi.

Prin urmare, nu neglija controalele regulate la service. În plus, găsești piese auto online, indiferent de modelul mașinii tale.

 

Performanță și fiabilitate

 

Dacă acorzi atenție schimbului de ulei, nivelului lichidelor, sistemului de frânare, presiunii în pneuri, fii sigur că mașina ta te va răsplăti. Vei reduce gradul de uzură al autovehiculului și vei putea pleca la drum lung cu încredere. Confortul mental este și el important, știind că mașina ta rulează la capacitate maximă.

 

Costuri reduse

 

Dacă te întrebi cum poate o îngrijire mai atentă a mașinii, mai multe vizite în service să însemne în final bani mai puțini, ține cont că acest lucru se poate. Foarte multe dintre problemele grave ale unei mașini pot fi identificate din timp și prevenite.

În plus, vei face și economie de combustibil.  Uzura naturală poate duce la o pierdere treptată, dar semnificativă a eficienței, ceea ce înseamnă că mașina va necesita din ce în ce mai mult combustibil pentru a face aceeași distanță știută.

Vizitele periodice la service fac ca schimbările necesare sau micile probleme să fie preluate și rezolvate, iar mașina ta cât mai eficientă cu putință. Ține cont că indiferent de modelul mașinii, găsești piese auto online, la prețuri bune, ca de exemplu piese auto pentru Opel de la epiesa.

Azi este mai simplu ca oricând să rezolvi rapid și eficient problemele mașinii tale.

 

Valoare mai mare de revânzare

 

O mașină bine întreținută, în stare excelentă, în care s-a investit și care are vizitele regulate în service, se bucură de un preț de vânzare mai mare.

Dacă vei dori să îți vinzi mașina, fii sigur că noul proprietar o să-și dorească să afle istoricul ei, dar și să meargă cu ea la mecanic pentru a avea certitudinea că investește într-o mașină fiabilă.

 

Viață mai lungă pentru mașina ta

 

Dacă ai făcut o investiție considerabilă în achiziția mașinii, dacă îți dorești să o păstrezi cât mai mult, atunci vizitele regulate în service ar trebui să nu ți se pară ciudate.

O întreținere ca la carte a mașinii previne defecțiunile, crește performanța și prelungește durata de viață.

O mașină în cea mai bună formă înseamnă mai mulți ani care se adaugă pentru prietena ta pe patru roți.

 

Cele mai citite

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...
Ultima oră
Pe aceeași temă