Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/w_UZFpaGaHU

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/w_UZFpaGaHU

Cu mașina în service - De ce este bine să nu neglijezi vizita la mecanic?

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Mulți proprietari de mașini uită că în sarcina lor intră nu doar condusul, dar și mentenanța acesteia. Indiferent că este un autovehicul nou sau second-hand, întreținerea mașinii este obligatorie pentru a funcționa corect și a-i oferi o durată lungă de viață.

 

Siguranța

 

Foarte multe accidente au loc în fiecare an ca o consecință a proprietarilor care neglijează întreținerea propriei mașini. Doar câteva cauze sunt: sistemul de frânare defect, anvelopele uzate, ștergătoarele vechi.

Prin urmare, nu neglija controalele regulate la service. În plus, găsești piese auto online, indiferent de modelul mașinii tale.

 

Performanță și fiabilitate

 

Dacă acorzi atenție schimbului de ulei, nivelului lichidelor, sistemului de frânare, presiunii în pneuri, fii sigur că mașina ta te va răsplăti. Vei reduce gradul de uzură al autovehiculului și vei putea pleca la drum lung cu încredere. Confortul mental este și el important, știind că mașina ta rulează la capacitate maximă.

 

Costuri reduse

 

Dacă te întrebi cum poate o îngrijire mai atentă a mașinii, mai multe vizite în service să însemne în final bani mai puțini, ține cont că acest lucru se poate. Foarte multe dintre problemele grave ale unei mașini pot fi identificate din timp și prevenite.

În plus, vei face și economie de combustibil.  Uzura naturală poate duce la o pierdere treptată, dar semnificativă a eficienței, ceea ce înseamnă că mașina va necesita din ce în ce mai mult combustibil pentru a face aceeași distanță știută.

Vizitele periodice la service fac ca schimbările necesare sau micile probleme să fie preluate și rezolvate, iar mașina ta cât mai eficientă cu putință. Ține cont că indiferent de modelul mașinii, găsești piese auto online, la prețuri bune, ca de exemplu piese auto pentru Opel de la epiesa.

Azi este mai simplu ca oricând să rezolvi rapid și eficient problemele mașinii tale.

 

Valoare mai mare de revânzare

 

O mașină bine întreținută, în stare excelentă, în care s-a investit și care are vizitele regulate în service, se bucură de un preț de vânzare mai mare.

Dacă vei dori să îți vinzi mașina, fii sigur că noul proprietar o să-și dorească să afle istoricul ei, dar și să meargă cu ea la mecanic pentru a avea certitudinea că investește într-o mașină fiabilă.

 

Viață mai lungă pentru mașina ta

 

Dacă ai făcut o investiție considerabilă în achiziția mașinii, dacă îți dorești să o păstrezi cât mai mult, atunci vizitele regulate în service ar trebui să nu ți se pară ciudate.

O întreținere ca la carte a mașinii previne defecțiunile, crește performanța și prelungește durata de viață.

O mașină în cea mai bună formă înseamnă mai mulți ani care se adaugă pentru prietena ta pe patru roți.

 

Comentarii

loading...