Cum a reacţionat iubitul Elenei Udrea la vestea eliberării fostului ministru

Cum a reacţionat iubitul Elenei Udrea la vestea eliberării fostului ministru

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacţionat la decizia instanţei supreme de suspendare a deciziei de condamnare în cazul fostului ministru, precizând că "Moş Crăciun a venit mai devreme, iar Elena poate în sfârşit să-şi petreacă sărbătorile în libertate”.

Rl online 0 comentarii

"In urma deciziei Curtii Constitutionale, instanta de judecata din dosarul Elenei, a dispus astazi eliberarea ei. Mos Craciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita ei. Sarbatori Fericite tuturor", a scris, joi, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, pe Facebook.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute".Totodată, judecătorii au suspendat decizia de condamnare şi în cazul lui Tudor Breazu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în aceeaşi cauză, şi l-au pus în libertate.

Decizia trebuie comunicată şi autorităţilor din Costa Rica, acolo unde este arestată Elena Udrea, iar autorităţile trebuie să precizeze şi dacă menţin cererea de extrădare în cazul ei. Judecătorii din Costa Rica au decis să prelungească arestul preventiv atât Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica până când vor decide dacă le extrădează în România sau nu.

 
 

Comentarii

loading...