21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCum alegi cele mai frumoase tricouri pentru petrecerea burlăcițelor?

Cum alegi cele mai frumoase tricouri pentru petrecerea burlăcițelor?

Încă din cele mai vechi timpuri, nunta era precedată de multă distracție. Pe vremea spartanilor, înainte de marele eveniment se organiza o cină festivă în onoarea sărbătoriților. Mai apoi, în Anglia, în perioada Victoriană, prietenii viitorului mire își dădeau cu toții întâlnire și transformau o seară întreagă într-o distracție fără limite.

Dacă în trecut petrecerea premergătoare nunții era organizată și destinată exclusiv bărbaților, prezentul ni se prezintă în culori mai calde, pastelate și dulci – acum și femeile organizează super petreceri, unde sărbătoresc prietenia și, desigur, dragostea.

Iar pentru ca aceste momente să fie perfecte, caută din timp locul potrivit, aleg o temă care să fie pe placul tuturor, stabilesc un meniu trăsnit și caută cele mai funny tricouri personalizate pentru petrecerea burlăcițelor.

Cine alege tricourile pentru petrecerea burlăcițelor?

La această întrebare răspunsul probabil că îl știi deja: prietenele miresei. Desigur, dintre acestea va fi desemnată, direct sau indirect, o persoană care adoră să organizeze evenimente (posibil chiar tu).

Cum se planifică o petrecere a burlăcițelor? Pe scurt, se va alege tematica (Princess Party, Nature Party, 80’s Party etc.) și apoi se va stabili locația potrivită. Se vor achiziționa băuturi și gustări care se pretează cerințelor tuturor petrecărețelor, se va face o selecție de melodii «de pus în mișcare» și, pornind de la ideea «Team BRIDE party tonight», se vor găsi cele mai frumoase tricouri pentru burlăcițe.

Cum se aleg corect tricourile pentru burlăcițe?

Nu există o regulă standard privind alegerea unor tricouri pentru petrecerea burlăcițelor potrivite. Trebuie, însă, să se țină cont ca mesajul sau/și imaginea de pe acestea să se potrivească tuturor.

Dacă petrecărețele preferă stilul clasic, pot opta pentru modele de tricouri cu mesaje simple de genul «Team BRIDE», «We love the BRIDE» sau «Bride’s Entourage». În cazul în care aceste mesaje sunt prea simple, pot alege modele cu «I Do Crew, Will Be There for you», «She’s Tying the Knot, So Buy us a shot», «Bride’s Drinking Team» sau «Raise That Glass And Shake That Ass».

Cum se alege tricoul de mireasă potrivit?

În ceea ce privește viitoarea mireasă, tricoul trebuie să fie diferit – în fond, ea este protagonista serii. Se poate opta fie pentru un model de tricou de mireasă simplu și de efect, pe care să scrie «Bride to be», «I’m changing my last name» sau «I’m the BRIDE», fie pentru unul mai trăsnit, cu mesaje de genul «Bling, Bling, I got The Ring!», «HE PUT A Ring ON MY Hand» sau «I’m Getting Meowied».

Cei de la RUVIX pun la dispoziție o gamă variată de tricouri pentru petrecerea burlăcițelor și tricouri pentru mirese, confecționate 100% din bumbac. Prețurile sunt accesibile și, în cazul în care modelele disponibile nu fac față cerințelor tuturor petrecărețelor, se poate opta pentru personalizare (metodă la fel de ieftină).

Este simplu. Se aleg tricourile de burlăcițe (albe sau negre), se concepe și se atașează mesajul/desenul dorit, se selectează mărimile, apoi se așteaptă 24 de ore cu zâmbetul pe buze.

Atenție! Personalizarea este o metodă care poate genera tricouri ce depășesc limitele imaginației, putând provoca hohote de râs și întreceri de genul «cine bea mai mult în cinstea miresei».

 

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă