19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCum am învins cancerul prin Metoda Detox Nutri Fit

Cum am învins cancerul prin Metoda Detox Nutri Fit

Sincer, materialele pe care urmează să le prezentăm nu sunt pentru oricine . Aceste materiale se adresează doar celor care vor să se vindece sau să prevină apariția unui cancer.

 

În anul 2014 am fost diagnosticată cu cancer.

Abonează-te aici și vei primi mini-cursul GRATUIT !

Totul a început cu un simplu vis, așa că te rog să fii atentă la orice semn primești.

Într-o noapte m-am visat pe holurile unui spital în care strigăm în disperare, plângând :

,,Doctor, Ciuvică! Doctor, Ciuvică! ‘’ era o zi de sâmbăta. A doua zi am avut că musafiri niște prieteni vecini care ne-au anunțat că urmează să aibă al doilea copil, o fetiță și că vă naște cu ajutorul doamnei doctor Ciuvică de la maternitatea Polizu.

Uimita de numele doamnei doctor , i-am spus soțului meu că este un semn că trebuie să merg la spital.

Luni dimineață eram deja la doctor Ciuvică și mi-aduc aminte că și azi cum așteptam rezultatul ecografiei pe hol având doar doua opțiuni: sarcina extrauterina sau o tumora.

Vestea a venit că un trăsnet, toată viață mi-am dorit să trăiesc mult și de aceea devenisem vegetariana de 20 de ani .

Eram total bulversată , speriată și îngrozită. Atunci am început să mă rog. Mi-am sunat părintele duhovnic, am primit încurajări și sfatul de a mă lasă în voia Lui Dumnezeu.

Mi s-a descoperit la ecografie o tumoră de 14 cm.

Abonează-te aici și vei primi mini-cursul GRATUIT !

Eu făceam anual ecografii și cu un an înainte aveam un simplu chist de 1-2 cm, pe care-l aveam de mai mulți ani. Nu am avut că simptome decât faptul că mi-a venit de doua ori în aceeași luna, ciclul menstrual și eram puțin balonată.

Doctorița m-a sfătuit să mă operez de urgență. Am început să caut doctori chirurgi și așa am ajuns marți dimineața la ora 8 , la profesorul doctor Peltecu de la spitalul Filantropia.

Și cum nimic nu este întâmplător, primul loc disponibil pentru operație era pe data de 7 februarie 2014,zi care coincide cu praznicul Sfântului Partenie vindecătorul de cancer.

În acea zi s-a întâmplat deja prima minune, întrucât la ieșirea din operație domnul profesor Peltecu mi-a spus că deși semnasem că sunt de acord pentru histerectomie totala, nu știe de ce dar a extirpat doar ovarul drept, nescoțând nimic altceva.
Părea o minune cu doua tăișuri întrucât riscul de extindere și recidiva era mult mai mare. Raportul histopatologic arata că am cancer malign.

Bineînțeles că oncologul mi-a prescris să fac chimioterapie ,dar în acel moment după discuțiile cu soțul meu ,am decis să nu fac chimioterapie, ci să căutam cauza care a dus la îmbolnăvirea mea. De aici a început totul.

 

Am reușit să mă vindec de cancer fără să fac nici măcar o ședință de chimioterapie sau radioterapie.

Abonează-te aici și vei primi mini-cursul GRATUIT !

Fiind nutriționist, m-am specializat împreună cu soțul meu în nutriție oncologică și fitoterapie , din frica de moarte, deoarece soțul meu nu acceptă să mă piardă și să plec din lumea aceasta.

În ultimii ani am citit cărți, studii , am urmat un program foarte strict de nutriție și fitoterapie și astfel am devenit navigatori de pacienți oncologici.

Așa a luat naștere metoda prin care eu m-am vindecat de cancer și pe care vreau să o cunoască toți oamenii lipsiți de speranță, care au nevoie de ajutor și care nu au timp să citească studii și să încerce diferite metode de prin ziare și internet care se băț cap în cap.

Acum putem să vă spunem că tratamentele naturiste funcționează .Daca eu am reușit și tu vei reuși să te vindeci. Daca simți că ai nevoie de ajutor vom fi alături de tine. Dacă ești interesat lasă-mi un comentariu și noi iți vom trimite un mini-curs GRATUIT.

 

Sănătate maximă!

 

Marius și Annemarie Văduva

Clinica Detox Nutri Fit

Abonează-te aici și vei primi mini-cursul GRATUIT!

Tel: 0770.962.750
Comenzi meniuri anti-cancer
Comenzi plafar online tratamente anti-cancer www.detoxnutrifit.ro

 

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă