15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum îți faci parfumul să dureze mai mult

Cum îți faci parfumul să dureze mai mult

Păstrarea parfumului

Prima regulă este să păstrezi parfumul astfel încât să-şi păstreze calităţile cât mai mult timp. Substanţele parfumate se degradează din cauza luminii şi căldurii chiar înainte să deschizi sticla. Mirosul se schimbă, iar pielea ta poate reacţiona urât.

Ca să eviţi aceste probleme, ţine parfumul în locuri răcoroase, uscate şi întunecate. În niciun caz nu trebuie ţinut în baie.

Produse din aceași gamă
Ca să dureze mai mult, foloseşte şi alte produse cu acelaţi miros ca şi parfumul: gel de duş, cremă de corp, pudră de talc, deodorant, etc.

Cantitatea de parfum potrivită 
Mirosul unui parfum poate ţine mai mult sau mai puţin, în funcţie de tipul pielii tale. Orice parfum conţine o bază alcoolică, ce se evaporă mai repede de pe pielea uscată decât de pe pielea grasă. Deci dacă ai pielea uscată trebuie să aplici mai mult parfum. De asemenea, ia putea să aplici o loţiune grasă înaintea parfumului.

Aplicarea parfumului
Ca să reziste mai mult, parfumul se aplică în acele zone unde îţi simţi pulsul mai puternic: în spatele urechilor, pe tâmple, pe închietura mâinii, pe spatele genunghilor, între sâni.

Distribuie-l uniform din cap până în picioare, dar ai grijă să nu aplici prea mult. De asemenea, îţi poţi pune puţin parfum şi în păr, dar fără să atingi scalpul.
 

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă