13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum poți să transformi grăsimea în energie

Cum poți să transformi grăsimea în energie

Majoritatea persoanelor care suferă de obezitate sau care se confruntă cu o greutate peste medie au și o stimă de sine scăzută. 

Pentru recăpătarea încrederii de sine și pentru a scăpa de kilogramele în plus, există niște ponturi pe care le puteți folosi.

Testează-ți nivelul de cetone din organism pentru rezultate optime. Există trei tipuri de cetone: acetoacetat, beta-hidroxibutirat și acetonă. Acestea pot fi evaluate prin respirație, urină sau sânge. Experții în sănătate te pot îndruma ce să faci cu dieta pentru a obține rezultatele dorite.

Menține o activitate fizică zilinică. Acest sfat nu se referă doar la impactul extrem de bun asupra sănătății tale generale. Antrenamentele stimulează cetoza, astfel încât activitatea fizică este obligatorie pentru a pierde în greutate.

Alege-ți cu atenție orele la care servești masa. Poți stimula cetoza prin evitarea alimentelor timp de câteva ore. Multe persoane reușesc să facă acest lucru între micul dejun și cină. Postul intermitent poate intensifica în mod semnificativ procesul de cetoză.

Proteinele asigură sănătatea mușchilor și oaselor. De asemenea, au același efect asupra unghiilor, părului și pielii. Desigur, influențează și cetoza. Trebuie doar să consumi cantități corecte de proteine și alți nutrienți.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente din lume. Acest ingredient uimitor te va ajuta să transformi grăsimea în energie. Pentru a evita problema digestiei, adaugă treptat ulei de cocos. Începe cu o linguriță zilnic și poți consuma până la 2 linguri pe zi ulterior.

Redu aportul de carbohidrați în dieta ta. Alimentele care conțin zahăr vor fi folosite ca o sursă principală de energie de către corpul tău. De aceea este foarte important să renunți la aceste alimente. Menține o dietă săracă în carbohidrați și nu uita că fiecare persoană are o anumită cantitate de carbohidrați pe care o poate mânca, în funcție de corpul său.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă