15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCum putem preveni răspândirea infecțiilor

Cum putem preveni răspândirea infecțiilor

Microbii, ca și virusurile și bacteriile pot provoaca infecții contagioase. Majoritatea infecțiilor sunt dobândite prin atingerea pielii sau a altor obiecte contaminate cu germeni, care sunt transmiși de pe mâinile noastre. Persoanele infectate își ating nasul, gura și apoi ating alte persoane sau obiecte din mediul lor. Astfel, spălarea mâinilor este cea mai importantă măsura, simplă, ieftină și eficientă, de a reduce răspândirea virusurilor și a bacteriilor.

De aceea, este foarte important ca atunci când ajungem acasă sau la locul de munca, să ne spălăm mâinile folosind un săpun care să conțină ingrediente specifice pentru distrugerea acestor bacterii și microbi. În prezent, piața cu astfel de produse este foarte extinsă și pentru a cumpăra un săpun de calitate, care să te protejeze și să aibă în același timp și grijă de pielea ta, este foarte dificil. Internetul poate oferi informațiile necesare despre brandurile cele mai bune, despre săpun lichid, săpun spumă, săpun cremă, dezinfectanți pentru mâini și alte produse profesionale.

Sanito.ro este unul dintre cele mai mari magazine online dedicate produselor de igienă corporală, dar și pentru spații de pe piața din România. Pe site-ul magazinului Sanito.ro se pot descoperi gama profesionale de săpun spumă Tork. Săpunul Tork face parte dintr-o gamă profesională de produse recunoscute la nivel mondial, este foarte eficient și economic și este special conceput pentru a elimina bacteriile și microbii. Săpunul spumă Luxury Soft Tork la 1 litru este un săpun de lux, iar datorita ingredientelor sale ușoare, acest săpun este delicat pentru piele, iar parfumul său unic oferă o experiență unică. Acest săpun este ușor de utilizat, fiind potrivit pentru dispensere Tork Foam, și oferă o igienă maximă pentru utilizatori. Reîncărcarea este rapidă și se face foarte ușor. Sticla este sigilată cu o pompă de unică folosință și asigură o igienă bună, reducând astfel riscul de contaminare. Este testat dermatologic și este avizat EU Ecolabel și Nordic Ecolabel.

Gamele de săpun și dezinfectanți  pentru mâini sunt extrem de variate și pot fi folosite atât acasă, cât și la birou, în instituții publice, centre medicale și clinici sau centr comerciale. Beneficiile de care ai parte folosind săpunurile și dezifectanții de mâini de la Sanito.ro sunt multiple. Calitatea reprezintă principala trăsătură pe care se pune accent, iar performanțele acestor produse nu permit favorizarea apariției microbilor, eliminând riscurile care ar pune în pericol sănătatea.

Foarte utili pentru igiena mâinilor, mai ales când nu ai posibilitatea să te speli pe mâini cu apă și săpun pentru a preveni râspandirea microbilor, sunt și dezinfectanții profesionali pentru mâini. De exemplu, gelul dezinfectant alcoholgel premium 1 litru Tork sanitizează și dezinfecteză rapid mâinile fără apă și săpun și elimină bacteriile în proporție de 99,9%.

Echipa de specialisti de la Sanito.ro, este tot timpul pregătită să iți ofere informații complete despre produsele și soluțiile cele mai potrivite pentru păstrarea unei igiene ideale. Indiferent de soluțiile alese, produsele Sanito.ro ajută la păstrarea igienei datorită calității ridicate și în plus, fiind testate dermatologic, produsele au grijă de pielea persoanelor care le utilizează.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă