10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum puteți obține despăgubiri pentru vătămările corporale produse în urma unui accident...

Cum puteți obține despăgubiri pentru vătămările corporale produse în urma unui accident auto

Dacă ați fost rănit într-un accident de mașină, prima dvs. grijă este aceea de a face tot ce este necesar pentru a vă recupera starea de sănătate. Este important să vă refaceți complet și rapid, pentru a vă relua activitățile și a vă continua viața în cel mai sigur mod cu putință. Următorul pas este să obțineți într-un mod corect și complet despăgubiri în urma accidentului. Însă, din păcate, atunci când aveți de-a face cu o companie de asigurări, trebuie să aveți grijă să nu faceți sau să nu spuneți nimic ce vă poate împiedica să primiți compensația pe care o meritați.

Nu întodeauna compania de asigurări este prietenul dvs. Compania de asigurări va avea grijă, în primul rând, de propriile sale interese și nu de ale Dumneavoastră. Este posibil să vi se ofere o soluție aparent corectă. Însă, fără experiență în domeniu un veți putea cuantifica și justifica  în mod corect valoarea daunelor morale și materiale pe care aveți dreptul să le primiți; astfel, este posibil să acceptați o propunere dezavantajoasă. Prin urmare, cea mai sigură alegere este Centrul European de Despăgubiri (CEDE).

Ce este Centrul European de Despăgubiri (CEDE)?

Centrul European de Despăgubiri (CEDE) este o companie multinațională, parte a grupului financiar EuCO Polonia, lider pe piața despăgubirilor în Europa Centrală și de Est. Grupul Financiar EuCO își desfășoară activitatea pe teritoriul întregii Europe. Unele dintre cele mai mari centre sunt în: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria și Italia. Din 2004, EuCO a ajutat peste 350.000 de persoane, obținând despăgubiri în valoare de peste 3 miliarde de Euro.

De mai bine de 9 ani de zile, CEDE ajută persoanele vătămate în accidente rutiere să obțină despăgubiri corecte de la asiguratori, astfel că, în România, peste 27.000 de persoane au primit despăgubiri cu ajutorul lor.

Cine poate cere ajutorul Centrului European de Despagubiri?

1. Orice cetățean român, victima unui accident rutier petrecut pe teritoriul României și care nu este singurul vinovat de producerea evenimentului.

2. Orice cetățean român, victima unui accident rutier petrecut în afara granițelor țării, dar care nu este singurul vinovat de producerea evenimentului.

3. Orice cetățean străin, victima unui accident rutier în România, care are forme de ședere legale în țară și care nu este singurul vinovat de producerea accidentului.

Ce face mai exact CEDE pentru dvs.?

CEDE negociază, în numele persoanelor vătămate în accidente rutiere și în numele persoanelor care au pierdut pe cineva drag într-un accident rutier, cu Societățile de Asigurări plata despăgubirilor și a altor beneficii, întâi pe cale amiabilă.

CEDE obține pentru clienți toate drepturile cuvenite conform legii asigurărilor. Pe lângă despăgubirea pentru vătămarea corporală suferită și daunele morale cuvenite în urma decesului unei persoane apropiate, se recuperează toate pierderile financiare provocate de accidentul rutier:  costuri medicale, costuri de transport, tratament particular, achiziționarea de pansamente, medicamente, proteze, obținerea de rente sau pensii pe viață, costuri de înmormântare, etc.

CEDE obține cea mai mare sumă de despăgubire pentru: șofer, pasagerii șoferului nevinovat, pasagerii șoferului vinovat, pietoni, motocicliști, bicicliști. Vă ajută să obțineți despăgubiri chiar dacă ați fost vătămat în urma unui eveniment rutier petrecut în urmă cu 3 ani.

Competența, succesul și transparența CEDE dau încredere clientului

În prezent compania este lider pe piața despăgubirilor din România cu peste 40.000 de dosare în lucru la sediul central din București, peste 27.000 de clienți mulțumiți, care au încasat despăgubiri prin intermediul CEDE.

Indiferent de costurile pe care le implică finalizarea unui dosar, comisionul companiei rămâne același, exclusiv un comision de succes, care se încasează doar după ce suma de despăgubiri și pierderile financiare ale clientului se recuperează de la societatea de asigurări. Trebuie să știți ca CEDE suportă costurile suplimentare: realizarea de expertize de specialitate, plata taxei de timbru, onorarii avocați, etc.

CEDE își protejează clienții ghidându-i și asistându-i la fiecare pas. Consultanții CEDE își doresc ca fiecare client să înțeleagă procesul și abordarea față de cazul acestuia. Este important să rețineți, aveți încredere și solicitați sfatul unui consultant CEDE.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă