15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum rulezi o tigara cu tutun Mac Baren?

Cum rulezi o tigara cu tutun Mac Baren?

De mii de ani oamenii din toata lumea fumeaza tigari sub o forma sau alta, fie tigari mass market, fie, mai nou, tigari rulate cu tutun de rulat Mac Baren. Consumul timpuriu de tutun se pare ca dateaza inca din anii 5000 i.Hr., avand legaturi cu ritualurile si ceremoniile samaniste.

Desi constructia unei tigari s-a schimbat destul de putin in acest timp, metodele de productie si tehnologia au avansat peste asteptari, permitandu-ne sa combinam o experienta autentica pe care ne-o ofera consumarea unei tigari din cel mai fin tutun Mac Baren.

Rularea unei tigari cu tutun de cea mai buna calitate poate reprezenta chiar o arta daca este sa fim poetici, insa odata ce te obisnuiesti cu tehnica, deja va deveni o rutina. Deci hai sa vedem impreuna cum se ruleaza in cel mai simplu mod o tigara cu tutun Mac Baren.

 

Ingrediente pentru o tigara cu tutun de rulat?

 

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai toate componentele tigarii pe langa tine. Acestea sunt:

Tutunul: fara doar si poate calitatea tutunului va determina si calitatea tigarii rulate iar din acest motiv iti recomandam sa folosesti tutun Mac Baren, fiind printre cele mai bine cotate pe piata si avand si o varietate larga de optiuni dintre care poti alege. Ai putea incerca sa utilizezi si tutunul pentru pipa, acesta poate fi mai lung si mai umed; prin urmare, este necesara o cantitate mai mica.

Foite: aici alegerile iti apartin, exista o multime de branduri cu foite si filtre, de diverse dimensiuni si marimi sau chiar unele aromatizate, la preturi extrem de accesibile.

Filtre: Acestea sunt concepute pentru a reduce la minimum posibilitatea ca potentialele substante chimice nocive regasite cam in orice tutun sa fie trase in piept in totalitate, dar in acelasi timp te asigura si ca tutunul va ramane in tigara si tu nu il vei inghiti. De asemenea, si acestea pot adauga o aroma fumului tau, mentolul fiind cel mai popular.

Iti recomandam ca pentru toate aceste ingrediente sa iti achizitionezi si un pouch astfel incat sa ai tot ce iti trebuie intr-un loc organizat, din care nu se vor rataci.

In ceea ce priveste dispozitivul cu care iti vei “prepara” tigara din tutun Mac Baren, acesta ramana la latitudinea ta, asta daca nu vrei sa fii mai old-school si sa te folosesti numai de maini.

 

Cum rulezi o tigara cu tutun Mac Baren?

 

Pregatirea tigarii este importanta, deoarece va dicta cat de bun va fi gustul acesteia.

In primul rand, va trebui sa iti cantaresti din ochi tutunul si sa incepi sa il modelezi vizualizand o tigara clasica.

Iti recomandam sa alegi o suprafata de rulare plata precum o masa, dupa care sa te asiguri ca tutunul nu este prea compact, deoarece acest lucru ar putea afecta ritmul cu care arde.

Dupa ce ai forma si lungimea proiectate, apuca hartia si aseaza un capat intre degetul mare si cel mijlociu, astfel ca degetul aratator sa impinga in partea de sus si degetul inelar in partea de jos pentru a crea o forma de sant. Aici vei incepe sa adaugi tutunul Mac Baren, repartizandu-l in mod uniform pe foita.

Incepe sa rulezi capatul de jos al tigarii intre degete astfel incat sa aliniezi marginea hartiei de jos cu cea de sus si incepe sa pliezi marginea peste partea de sus pentru a incepe sa impingi foita in spatele tutunului.

In capatul hartiei, exista o sectiune adeziva care poate fi “activata” lingand dintr-o parte in alta. Dupa ce ai facut acest lucru, vei putea sigila tigara.

Daca alegi sa folosesti o masina de rulat tigari, atunci metoda va fi usor diferita. Dispozitive pentru rulat tigari functioneaza prin adaugarea tutunului intr-o fanta, inchiderea faldului si rularea tutunului in forma de tigara.

Indiferent cum alegi sa iti rulezi tigarile, asigura-te ca folosesti cel mai bun tutun de pe piata si, asa cum am mentionat si la inceputul materialului, noi iti recomandam cel putin sa incerci  aroma de tutun Mac Baren.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă