Foto Arhiva

Foto Arhiva

Cum s-a pregătit Arhiepiscopul de Canterbury pentru nunta prinţului Harry

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că s-a pregătit pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle ascultând muzică a artistului grime Stormzy, sperând să se concentreze foarte bine la eveniment, astfel încât să nu fie copleşit de emoţii, scrie nme.com.

Rl online 0 comentarii

Vorbind pentru postul de radio BBC Coventry and Warwickshire, Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a spus că a ascultat melodia „Blinded By Your Grace” a artistului Stormzy, sperând ca această piesă să îl ajute să se concentreze în timpul ceremoniei.

„Sunt întodeauna emoţional la nunţi, pentru că acestea reprezintă momente extrem de importante pentru cupluri – oricare ar fi aceste cupluri. Am făcut câteva stângăcii la ultimele două câteva nunţi în care am fost implicat şi mă gândesc că următoarea nuntă nu va fi un moment bun să repet această «performanţă»”, a spus Arhiepiscopul de Canterbury.

Justin Welby a amintit un vers din melodia „Blinded By Your Grace”, despre care spune că este relevant în pregătirea lui pentru nunta regală: „Rămân în rugăciune şi îmi duc sarcina la bun sfârşit”.

Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, reşedinţă a Reginei Elisabeta a II-a localizată în vestul Londrei.

Comentarii

loading...