8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum sa castigi bani in studentie

Cum sa castigi bani in studentie

Se spune ca cei mai frumosi ani din viata sunt cei din studentie, esti tanar, plin de energie si simti ca nimic nu-ti poate sta in calea fericirii. Totusi, pe cat e ofertanta in experiente ar fi aceasta etapa a tineretii, pe atat de dificila este din punct de vedere financiar, caci viata intr-un oras universitar nu este deloc ieftina. De aceea un job part-time este solutia salvatoare pentru cei care vor sa castige bani de buzunar, caci sustinerea venita din parintilor este de cele mai multe ori este marcata de sacrificii. In plus, satisfactia oferita de banii castigati din munca proprie este un sentiment aparte, mai ales atunci cand jobul completeaza perfect orarul de studiu in asa fel incat prezenta la cursuri nu este afectata.

Cerere si oferta pe piata muncii din Romania

In teorie exista oferte de angajare pentru studenti, de la operatori call center la ospatari sau chiar internshipuri mai mult sau mai putin remunerate, in practica insa aceste joburi sunt extrem de obositoare iar beneficiile financiare lasa de dorit. Exista insa un domeniu care sfideaza toate aceste neajunsuri si nu numai ca ofera un program flexibil, dar promite castiguri care depasesc cu mult salariul standard al unei slujbe cu norma intreaga. Da, ati ghicit, este vorba despre videochat.

Desi acum cativa ani videochatul era privit ca pe un subiect tabu, mentalitatea colectiva s-a mai schimbat si ofertele de angajare videochat nu sunt deloc de neglijat. Acestea se adreseaza tinerelor ambitioase care isi doresc un loc de munca ferit de rutina, cu beneficii pe masura efortului depus.

Videochatul, jobul ideal pentru studenti

A fi model de videochat inseamna a petrece timp online cu oameni din toate colturile lumii, interactiunea fiind una strict virtuala. Mediul de lucru este unul cochet iar programul este impartit in ture, in functie de disponibilitatea modelului. Castigurile din videochat sunt impresionante chiar si pentru modelele incepatoare, acestea ajungand sa castige peste 1.000 $ inca din prima luna. Odata cu experienta in domeniu creste si numarul zerourilor, un model de top avand incasari de peste 10.000$ pe luna.

Iar cand vine vorba despre agentiile de videochat, acestea se intrec in oferte care mai de care mai atragatoare, cu scopul de a-si face modelele fericite. Cel mai bun studio videochat din Bucuresti, cu peste 30 de premii in domeniu, isi recompenseaza constant modelele cu bonusuri substantiale, vacante in locatii de vis si organizeaza concursuri periodice cu premii remarcabile, printre care masina mult dorita.

Asadar, un job ca model de videochat poate fi alegerea perfecta pentru a face din studentie cea mai frumoasa experienta din viata si de ce nu, pentru a pune bazele unui viitor stralucit ferit de orice grija financiara. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă