10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să fii chic atunci când porți ghete

Cum să fii chic atunci când porți ghete

Când vine vorba de încălțăminte indispensabilă oricărei garderobe, indiferent de stilul preferat, perechea de ghete de piele stă în topul listei. Comode și foarte practice, ghetele sunt cu adevărat versatile, fără a reduce vreun pic din eleganța ținutei. O pereche de ghete poate fi purtată atât la birou, cât și într-o escapadă la munte.

E important, însă, cum alegi să le asortezi cu outfiturile tale, așa că ne-am gândit să îți arătăm în acest material care sunt cele mai fericite combinații dintre ghete și hainele din șifonierul tău, în funcție de ocazie. Iată ce trebuie să știi.

 

Cum se poartă botinele?
 

Ghetele care urcă până deasupra gleznei sunt ușor de purtat și se potrivesc de minune cu stilul casual sau smart casual. Pentru a încălța perechea potrivită de ghete, alege un stil anume al acestora care îți place. De exemplu, poți merge pe varianta unei perechi de ghete Chelsea, aceasta fiind o opțiune elegantă și simplă, sau o pereche de chukkas. Pe acestea le poți asocia cu o pereche de blugi sau pantaloni slim, iar în partea de sus a ținutei poți purta o cămașă ori un pulover cu nasturi.

 

Cum se poartă ghetele army?
 

Vrei să afișezi un stil dur? Atunci alegerea ta ar trebui să includă și o pereche de ghete în stilul army. Clasice și foarte asemănătoare cu cele purtate de către soldați, de unde le vine și numele, ghetele army adaugă instantaneu ținutei o notă de siguranță și o ușoară duritate. Perfecte pentru ținutele casual, potrivite pentru ieșirile cu prietenii, ghetelor army le stă cel mai bine în picioarele tale dacă sunt combinate cu articole de îmbrăcăminte care amintesc de aceeași idee a durității. Asocierea de care vei fi cu adevărat mulțumită va fi cu materiale rezistente, precum pielea sau denimul.

 

Cu ce asortezi ghetele robuste?
 

Astăzi, ghetele robuste nu mai sunt asociate doar mediului de lucru pe șantier, acolo unde au fost purtate pentru prima dată. Acest tip de încălțăminte este foarte practic și a prins rapid un loc fruntaș pe podiumurile multor prezentări de modă din întreaga lume. Ghetele robuste pot fi purtate la ținutele casual, în general, însă nu este obligatoriu să rămâi în tipare, dacă ai și alte idei de combinații inedite cu hainele tale preferate. Inițial, deși ghetele robuste aveau o culoare maro deschis, în zilele noastre le poți găsi într-o varietate infinită de culori și imprimeuri inedite. Datorită imaginii relaxate pe care o dau ținutei, ghetele robuste merg cel mai bine asociate cu blugii slim fit, de culoare albastru închis, și un top sau o cămașă nonconformistă.

 

Cum se poartă ghetele de motociclist?
 

Nu e nevoie să fii motociclist pentru a te îmbrăca asemănător unuia. Până la urmă, acest tip de outfit este unul extrem de apreciat, chiar dacă se află la limita excentricului. De cele mai multe ori, vei întâlni ghete de motociclist cu un toc mic, dar gros, și catarame prinse de o parte și de alta a gleznei. Însă aceasta nu este o regulă, pentru că poți opta și pentru varianta lor minimalistă, cu cât mai puține detalii. Pentru o ținută completă de biker, îți recomandăm să combini blugii skinny într-o nuanță închisă, adică bleumarin, negru sau gri, cu un tricou neutru, neapărat tot închis la culoare. Jacheta din piele neagră va veni să perfecționeze outfitul tău îndrăzneț.

Ție cu ce îți place să combini ghetele tale din piele?

Cele mai citite

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

CNAIR începe proiectarea și execuția autostrăzii Alternativa Techirghiol

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a trimis marţi, 23 aprilie, la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), documentaţia de atribuire a...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă