12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să organizezi o aniversare specială pentru iubita ta, acasă?

Cum să organizezi o aniversare specială pentru iubita ta, acasă?

Ziua de naștere a iubitei se apropie și probabil că te întrebi cum să organizezi o aniversare specială pentru ea acasă, acum când este perioada epidemiei și nu aveți cum să plecați în alt loc, la un restaurant, în oraș. Vă oferim câteva idei pentru a sărbători într-o atmosferă plăcută, foarte frumoasă, pentru a vă face iubita fericită.

Din păcate, aniversările în aer liber, ce implică o excursie sau o călătorie în afara orașului, nu sunt acum posibile. Prin urmare, aniversarea va fi organizată acasă, iar ea trebuie să fie cât mai romantică. 

 

Amintiți-vă de cele mai bune momente din viața voastră împreună

Aniversarea poate fi și mai frumoasă dacă vă povestiți amintirile comune, dacă vă conectați pe anumite subiecte deosebite din relația voastră. O idee ar fi să vă amintiți cum v-ați cunoscut, sau care au fost momentele romantice trăite împreună.

Pentru iubită probabil contează gesturile frumoase, surprizele, momentele încântătoare când s-a simțită iubită și dorită. Întotdeauna, momentele amuzante care există în orice relație pot face aniversarea să fie foarte distractivă, mai ales acelea care au fost ca de comedie. De asemenea, și amintirile din anumite perioade mai speciale din viața voastră, când fiecare a avut nevoie de sprijinul celuilalt și l-a primit cu multă dragoste, pot crea o apropiere și acum la aniversarea sărbătorită acasă.

 

Apreciați-vă iubita și fiți recunoscători pentru că sunteți împreună

 

Orice femeie își dorește să fie apreciată și să primească complimente. Deci, este clar că mai ales la aniversarea ei, trebuie să îi arăți cât de mult te fascinează, cât de mult o iubești. Nu este niciodată prea mult să-i spui multe cuvinte frumoase și complimente, într-un mod atractiv și inteligent.

De exemplu, o poți complimenta în ceea ce privește fizicul ei, astfel ea se va simți mai încrezătoare, va considera că ești fascinat de frumusețea ei. Desigur poți fi și mai inventiv, îi poți spune că este totul pentru tine, că îți place modul ei de gândire, tunsoarea, felul cum se îmbracă, energia ei și așa mai departe. Arată-i că îți pasă de ea, fii atent și grijuliu, oferă-i toată atenția necesară. Toate acestea sunt mai ușor de făcut decât ai putea crede, deci nu uita să le pui în aplicare, mai ales în această zi specială.

 

Reafirmați-vă iubirea și angajamentul unul față de celălalt

Acum este un moment bun să vă declarați iubirea, să vă reafirmați angajamentul unul față de celălalt, să vă stabiliți obiectivele și visele comune, planurile de viitor.

Definirea obiectivelor relației vă face să fiți mai încrezători și chiar mai fericiți. Este important să știți ce este semnificativ pentru voi, ce planuri aveți pentru viitor. A ști unde va duce relația poate consolida conexiunea pe care o aveți și iubirea. Să fii îndrăgostit este bine, dar să ai și planuri de viitor poate duce la o mai mare fericire, într-o relație bazată pe dragoste.

Cel mai minunat lucru este să-i spui că îți dorești să-i fii mereu alături de acum înainte, să îți arăți astfel angajamentul față de ea.

 

Fii creativ în ceea ce privește alegerea cadoului

 

O idee excelentă este să alegi un cadou deosebit pentru iubita ta, pe care să-l comanzi online. Iată câteva idei de cadouri care o pot impresiona:

·         Cumpără un lucru pe care ea și-l dorește de mult timp. Dacă a pus ochii pe o geantă, pe care a văzut-o într-un magazin online, nu mai sta pe gânduri și fă-i o surpriză cu această geantă de ziua ei.

·         Alege un cadou de valoare, o bijuterie din aur sau argint, care să fie fină, exact pe placul ei.

·         Îi poți cumpăra un ceas, un articol de lenjerie, un parfum, un ursuleț de pluș, un obiect decorativ, o carte, un accesoriu de îmbrăcăminte, un produs cosmetic de frumusețe și multe altele.

·         Oferă-i în dar florile ei preferate, pe care le poți de asemenea comanda online.

·         Fă-i o surpriză un apel video, în care poate vedea persoanele dragi, cum sunt prietenii din străinătate, sau părinții care se află în alt oraș.

 

Pregățiți o cină romantică

 

Și locuința se poate transforma într-o locație frumoasă, cu puțină imaginație. Amenajați o cameră special pentru asta, cum ar fi livingul, în care atmosfera să fie creată cât mai romantic, pentru ca locul să fie perfect pentru a vă relaxa și reconecta.

Petreceți timpul împreună în propria locuință elegantă și organizați o cină romantică, foarte relaxantă. Pregătiți un meniu mai special, cum ar fi un platou gastronomic mai sofisticat, sau faceți un grătar, mai ales dacă locuiți la casă. Nu uitați să comandați un tort sau să preparați unul împreună acasă.

Alegeți o melodie preferată, care are o semnificație aparte pentru voi, serviți un vin bun ori șampanie și recreați momente speciale, ca la începutul relației. Seara poate fi și mai frumoasă cu surprize și momente amuzante mai deocheate, care pot reaprinde iubirea și flacăra dragostei în relație. Este destul de ușor să fii puțin inventiv, mai ales dacă folosești câteva idei interesante, romantice – lumânări parfumate, petale de trandafiri, uleiuri cu arome speciale, afrodisiace – care pot fi achiziționate din magazinele online de sex shop. Sărutările desigur nu trebuie să lipsească, ele sunt necesare pentru un început romantic, de dragoste.

Și o baie romantică poate oferi un cadru special, relaxant, ideal pentru răsfățuri și declarații de dragoste. Pentru a crea o atmosferă magică puteți aprinde și aici lumânări parfumate cu efect terapeutic în jurul căzii și în plus, este plăcut să serviți șampanie în pahare de cristal.

O idee ar fi să vizionați și un film romantic împreună, pentru a avea momente intime, mai frumoase.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă