15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să-ți faci vechiul telefon să arate ca nou

Cum să-ți faci vechiul telefon să arate ca nou

 Cu ajutorul unor accesorii speciale, telefonul tău o să arate din nou foarte bine, iar dacă vrei îl poți personaliza, astfel încât să îi schimbi radical aspectul. Totul ține doar de imaginația ta.

Cumpără o husă
Cea mai bună soluție pentru a schimba aspectul telefonului tău și pentru a masca anumite imperfecțiuni este folosirea unei huse. În plus, acest accesoriu este foarte util, pentru că îți va proteja telefonul în cazul unui impact. Prin urmare, ar fi bine să cauți huse pentru telefonul tău în magazinele de specialitate, unde vei găsi cu siguranță modele potrivite.

 

Poți alege o husă tip carte, care acoperă complet telefonul, inclusiv ecranul, dar există și huse transparente sau colorate, doar pentru spatele telefonului. Și bumperul este o husă utilă, pentru că protejează foarte bine marginile și colțurile dispozitivului, care sunt cele mai expuse atunci când aparatul cade pe jos.

Schimbă ecranul
Dacă ecranul telefonului este spart sau crăpat, ar fi bine să-l înlocuiești. Un ecran de schimb nu este ieftin, dar te va costa oricum mai puțin decât un smartphone nou. Ar fi bine să mergi la un service de încredere și să cumperi un display original, chiar dacă este mai scump, pentru că în acest fel ai garanția calității.

 

După ce ai schimbat vechiul display, trebuie neapărat să-l protejezi pe cel nou cu un ecran special de protecție. În acest fel te vei asigura că nu vei mai avea surprize neplăcute. Cumpără un ecran de protecție special pentru modelul tău de telefon și alege unul din sticlă sau din silicon. Aceste materiale sunt mult mai rezistente decât foliile din plastic, care nu asigură o protecție eficientă.

Schimbă carcasa
În funcție de modelul de smartphone pe care îl ai, poți cumpăra din magazinele specializate inclusiv carcase de schimb. Dacă ai șansa să găsești carcase potrivite cu modelul tău de smartphone, ar fi bine să profiți de ocazie, pentru că o carcasă nouă va schimba radical aspectul telefonului.

 

Poți alege chiar mai multe carcase, în culori diferite, pe care să le schimbi între ele după preferințe. Este adevărat însă că unele telefoane de ultimă generație nu au această opțiune a carcaselor de schimb, iar dacă ai probleme cu actuala carcasă, singura soluție este să mergi la un service, în speranța că poate fi reparată.

 

În concluzie, cu o investiție minimă și un exercițiu de imaginație, poți să schimbi aspectul vechiului tău telefon, astfel încât să arate ca nou. Trebuie doar să găsești accesoriile potrivite, iar banii pe care i-ai fi dat pe un smartphone nou îi poți folosi în alte scopuri.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă