11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Cum se menține Gina Pistol în formă, după ce a născut

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 40 de ani. Cu toate acestea, chiar dacă alăptează, vedeta are grijă să revină treptat la silueta cu care a cucerit privirile admiratorilor săi. Pentru asta, Gina a fost nevoită să recurgă la o serie de schimbări în alimentația sa și are grijă să nu consume mai mult de 1200 de calorii pe zi. Pentru a satisface curioșii, Gina Pistol a dezvăluit cum arată meniul ei  într-o zi.

La micul dejun vedeta consumă salată orientală, urmată de ice tea cu lămâie. La orele pânzului masa Ginei constă într-o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki și o porție mică de caise desidratate. Seara, vedeta mănâncă ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză. Toate acestea sunt asezonate cu salate, iar gustările sunt, de fapt, fructe.

Gina Pistol a mai mărturisit că în afara a

limentației acordă o atenție deosebită și rutinei de îngrijire:

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces. Am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze. Trebuie avut în vedere, însă, că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă”, a povestit Gina Pistol în mediul online.

Ultima oră
Pe aceeași temă