19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleCum se poate stinge flacara pasiunii la restaurant

Cum se poate stinge flacara pasiunii la restaurant

Stingerea flacarii iubirii, care facea cuplul atotputernic  si intretinea zborul miilor de fluturi prin stomac, poate fi evitata prin comunicare, comportament si prin abordarea cu incredere a subiectelor tabu, cum ar fi produsele care pot fi cumparate din sex shop.

Nichita Stanescu vedea in orice indragostit un fel de demiurg in jurul caruia se invarteste universul si pe care il impodobeste curcubeul.

Iubirea pasionala are virtuti de basm, fiindca dintr-o garsoniera umila face un palat si dintr-un mar se pot satura doi oameni flamanzi.

Flacara pasiunii cuplului va arde ca la inceput, daca atat barbatul, cat si femeia se poarta unul cu celalalt ca la inceputul relatiei.

Nu uita! Iubesti doar o femeie, cand iesi cu ea la restaurant.

Barbatii gresesc de cate ori isi scot sotiile sau iubitele in oras si isi scrantesc gatul, uitandu-se dupa un sold bine lucrat, un decolteu adanc sau un posterior abia iesit dintr-o clinica de infrumusetare care apartin altor femei. Nu poti avea toate femeile din lume si numai cea care iti este alaturi la bine si la rau conteaza, de aceea fa-ti curaj si vorbiti intr-o zi si despre jucarii sexuale!

Gresesti daca faci o comanda si nu ii ceri parerea! Asta o doare cel mai mult, faptul ca nu o asculti si nu te intereseaza dorintele sale. Daca tie iti place pestele, de ce esti intrigat daca ea vrea o salata bulgareasca, clatite cu pui si ciuperci sau o cafea cu macadamia si un desert.

Flirtezi cu fata care vine sa va serveasca in prezenta partenerei tale. Ce vrei sa ii demonstrezi? Ca ai farmec, ca ai putere, ca trebuie sa te asculte orbeste?

Ai uitat sa ii tragi scaunul si sa ii iei haina si in sufletul ei se strecoara incet-incet indoiala.

Evident ca in acelasi loc se pot comite si greseli feminine. Ea rade tare sa fie auzita si remarcata de intreg localul, iar el roseste. Ii vine sa o traga de maneca, dar stie ca va izbucni ca un vulcan.

Mai bine ai incepe o discutie pe un subiect aproape tabu, cum ar fi vibratoare.

Stiind ca el este delicat si ii acorda intaietate fiindca este femeia lui si o respecta enorm de mult, prinde cu putere meniul in maini si alege ea si pentru el, motivand ca el nu stie sa aleaga sanatos si, daca nu ar fi ea, nu stie ce s-ar alege de tot!

Deja tot localul se uita contrariat la masa lor si este de mirare ca seful de sala nu ii da afara. Si asa, la intoarcerea acasa, isi dau seama ca iesirea in oras, care s-ar fi dorit un prilej de bucurie, ajunge un motiv serios de cearta si genereaza multa suferinta.

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...

Direcția Tehnică a TAROM, ruptă de compania de stat. Ce înseamnă pentru transportatorul aerian

Astăzi s-a aprobat și semnat în Consiliul de Administrație ca Direcția Tehnică din cadrul TAROM să devină entitate juridică independentă, a precizat, pentru ROMÂNIA...
Ultima oră
Pe aceeași temă