7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCum se pregătesc artiștii pentru La Bairam

Cum se pregătesc artiștii pentru La Bairam

Mai este mai puțin de o lună până la cel mai mare concert al verii din București, festivalul ‘La Bairam”, care va aduce pe scena Arenelor Romane cei mai iubiți artiști români ai anilor de după Revoluție. Spectacolul este de neratat, atât datorită multitudinii de hituri incluse în program, cât și prin momentele artistice pe care artiștii le-au gândit pentru acest eveniment:

”Pregătim un super show live, în care să aducem atmosfera acelor vremuri. În afară de asta, vom avea și un performance special pe scena La Bairam: un moment care se numește Istoria Muzicii Românești”, a dezvăluit Adi Sână de la Akcent.

Printre piesele pe care trupa le va interpreta La Bairam se numără ”Ți-am promis”, ”Buchet de trandafiri” și ”Dragoste de închiriat”.

Simona Nae lucrează la o reprezentație foarte dinamică alături de dansatorii săi și promite o vestimentație provocatoare, așa cum și-a obișnuit publicul; băieții de la Body & Soul nu și-au făcut, încă, playlist-ul complet, dar Laurențiu Constantin, liderul trupei, promite că vor interpreta hiturile ”Super femei” și ”Ne-au topit căldurile” și spune că repetă câte două ore pe zi pentru acest concert, iar trupa Sweet Kiss se pregătește intens în studio și repetă coregrafii pentru ”un show incendiar” în care, cu siguranță, vor fi incluse piesele de succes ”Alin, Alin”, ”Floare albă, floare neagră”, ”Bate inima mea”. ”Așteptăm cu emoție și drag revederea cu colegii și fanii noștri!”, a declarat Irina Pavlenco, solistă a trupei Sweet Kiss.

”Mă pregătesc cu sufletul!”, a declarat Mihai Trăistariu. ”Îmi scriu deja grămezi de fani Valahia din toată țara, acum căsătoriți și cu copii, că abia așteaptă să reasculte hiturile adolescenței lor. În mod sigur vom cânta piesele lor îndrăgite: ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare”, ”Banana”, ”Tornero”, ”Cât de frumoasă ești””, a completat artistul.

Dinu Maxer s-a întâlnit cu toți componenții trupei AXXA – inclusiv cu Mihai Onilă, care locuiește în Belgia și care le-a fost alături prin intermediul videochat-ului – și au stabilit structura show-ului, ordinea pieselor și momentele surpriză din spectacol. ”O să cântăm, evident, ”Marea te cheamă”, ”Imaginea ta”, ”Oare de ce”. O să avem și un colaj cu celelalte refrene de succes printre fanii noștri”, a ținut artistul să menționeze.

Nici organizatorii evenimentului nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit o ofertă specială la achiziția de abonamente pentru accesul la cele două zile de festival, 11 și 12 iunie: pachete cu un abonament gratuit la 3 abonamente cumpărate și, respectiv, pachete cu 3 abonamente gratuite la 7 cumpărate.
”S-a arătat foarte multă lume interesată de festivalul La Bairam, chiar vin oameni și din afara țării pentru acest eveniment, iar asta ne-a dat ideea pentru această ofertă. Pe vremuri, se mergea în gașcă la concerte, așa că am gândit aceste pachete promoționale în speranța că vor readuce prietenii laolaltă, vor reînnoda relațiile de altădată, că se va strânge din nou gașca la petrecere”, au declarat organizatorii evenimentului.

Oferta este limitată, fiind disponibile 30 de pachete de abonamente în formula 3+1 gratuit și 30 de pachete de abonamente 7+3 gratuite. Oferta este valabilă până la data de 1 iunie, iar pachetele de abonamente pot fi achiziționate de pe iabilet.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului începând cu data de 15 mai.

Evenimentul La Bairam este organizat de Top Music Media și Vibe Records, case de producție cu o experiență de peste un deceniu în showbiz și colaborări cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale: Pitbull, Shaggy, Akon, 50 Cent, Kelly Rowland, Snoop Doog etc.

Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă