14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum te ajută cu adevărat o firmă de mutări

Cum te ajută cu adevărat o firmă de mutări

Piaţa românească din ultimii ani s-a extins atât de mult încât poţi avea parte de aproape orice serviciu îţi doreşti, indiferent de nevoile tale. Ai de ales între mai mulţi furnizori, iar utilitatea ofertelor este uneori uimitoare. Dar ce se întâmplă când îţi schimbi domiciliul şi cauţi o firmă de mutări în Bucureşti?

Probabil te gândeşti că va fi dificil să găseşti o firmă de mutări ce te ajută atunci când distanţa nu este mare, tocmai pentru că totul se întâmplă în acelaşi oraş, poate chiar şi în acelaşi sector. Indiferent de caracteristicile ei, mutarea reprezintă un proces solicitant, care necesită o logistică complexă.

Poate că ai nevoie de ajutorul unei firme de mutări în Bucureşti, dar nu ştii exact ce servicii oferă şi de ce aspecte trebuie să ai tu grijă. Această parte a „problemei” este importantă în secolul vitezei, atunci când ai totul planificat în detaliu şi timpul dedicat mutării este unul fix, greu de adaptat. De aceea, noi îţi aducem toate informaţiile de care ai nevoie.

Ce servicii oferă o firmă de mutări

Pasul 1. Mutarea mobilei
Firmele de mutări au echipe calificate, care au trecut deja printr-un training dedicat. În ziua mutării, echipa vine la tine acasă şi te ajută cu două aspecte importante: împachetează lucrurile delicate, le etichetează şi le alege un loc special în duba de transport.

Personalul demontează piesele voluminoase de mobilă, asigurându-le protecţie per total, dar şi siguranţa pieselor de dimensiuni mici, precum sunt şuruburile delicate. Aceeaşi echipă le transportă până la dubă, indiferent de etajul la care stai.

Chiar dacă vei simţi nevoia să împachetezi tu obiectele personale intime, hainele şi accesoriile, echipa se poate ocupa de electrice, electrocasnice şi mobilă – totul este să le menţionezi în cererea de ofertă.

Pasul 2. Transportul mobilei
Transportul mobilei până la destinaţie este, poate, cel mai comun serviciu al unei firme de mutări în Bucureşti. Maşinile sunt adaptate la numărul şi dimensiunile bagajelor tale, sunt încăpătoare şi dotate cu echipamente speciale pentru protecţia obiectelor delicate.

Ai parte de un consilier care, pe durata transportului, îţi explică detaliile procesului şi îţi oferă sfaturi despre amenajarea bagajelor care ajung la destinaţie.

Îţi recomandăm să ai încredere în firma de transport mobilă din Bucureşti, deoarece chiar şi şoferii dubelor de transport sunt specializaţi în mutări şi obiecte delicate. Mobila va fi instalată la destinaţie.

Pasul 3. Debarasarea mobilei vechi
Să presupunem că în apatamentul pe care îl laşi în urmă aveai mobilă veche sau care nu se potriveşte cu stilul pe care îl pregăteşti pentru noua locuinţă. Cunoaştem o firmă de transport mobilă din Bucureşti care acoperă acest serviciu şi te ajută să debarasezi mobila veche fără să creezi inconveniente.

În unele sectoare, primăriile oferă serviciu de transport al mobilei vechi către un loc destinat gunoiului, însă fie costă, fie ajung la destinaţie abia după ce te muţi. Aşa că un astfel de serviciu devine util.

Chiar dacă te muţi în zone limitrofe ale Capitalei, te poţi bucura de debarasarea mobilei. Chiar dacă vorbim despre electrocasnice stricate, vitrină cu bibelouri sau mobilă cu geam, debarasarea se face rapid şi sigur.

Pasul 4. Stocarea mobilei
Ajungi într-un apartament diferit de cel vechi şi nu ai încă o strategie de amenajare. Poţi să depozitezi mobila în afara casei, în spaţii curate, igienizate, ferite de umezeală. Te poţi gândi chiar şi la echipamente electrice şi electrocasnice valoroase, deoarece spaţiile sunt păzite non-stop.

Transportul până la spaţiile de depozitare este sigur, la fel ca şi procesul de împachetare a mobilei în folie cu bule.

În funcţie de buget, poţi depozita cât de multe obiecte ai nevoie pentru o perioadă de timp determinată.

Cere o ofertă de la firma de mutări din Bucureşti!
BestMovers este o firmă de mutări cu experienţă şi personal atent specializat. Poţi apela la ei şi vei primi o ofertă personalizată pentru mutarea ta.

Contactează furnizorul de servicii de mutări cu detaliile mutării tale şi vei primi un răspuns rapid şi detaliat!

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă