10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCupidon.ro uneste inimi. Site de matrimoniale si matchmaking in Romania

Cupidon.ro uneste inimi. Site de matrimoniale si matchmaking in Romania

Crezi ca stii ce cauti, dar nu stii unde, iar timpul si experienta nu sunt intotdeauna de partea ta. Concret, ce poti face? Am cautat cuvantul matrimoniale pe Google si pe prima pagina mi-a atras atentia site-ul Cupidon.ro

Cine este Cupidon.ro? Promotorul relatiilor de dragoste, aduce iubirea in vietile oamenilor singuri care se potrivesc si doresc sa formeze un cuplu, o familie. Cupidon inspira incredere, da sperante oamenilor singuri si este expert in gasirea sufletului pereche, spun cei de la Capital.ro.

 

Ce servicii ofera in plus Agentia Cupidon fata de un site de matrimoniale?

Informatii direct de la sursa.

Cupidon.ro este un site unic in Romania deoarece este singurul care propune ambele servicii matrimoniale: un serviciu de corespondenta ca site de dating online (matrimoniale) si un serviciu de intalniri personalizate ca agentie de matchmaking. Vorbim de servicii diferite, preturi diferite si un public diferit. In cadrul serviciilor de dating online te descurci singur, fara ajutorul sau interventia unui consultant.

Majoritatea romanilor prefera un site de dating online deoarece costurile sunt accesibile, insa multi ignora dezavantajele, spre exemplu:

1. Pe un site de dating online, pozele si pofilele pot fi false intrucat nimeni nu poate verifica starea civila si celelalte informatii adaugate de fiecare membru la inscriere.

2. Daca nu te cunoaste nimeni si nu te recomanda cineva, pe un site de matrimoniale sansele de intalniri reale, sunt mult mai mici comparativ cu serviciile de intalniri personalizate.

Desi foarte multi oameni singuri din Romania spera totusi sa-si gaseasca marea dragoste pe site-urile de intalniri online sau pe Facebook, chimia exista doar in viata reala si o poti simti la prima intalnire, nicidecum in spatele unui ecran. Cat priveste concretizarea intalnirilor pe un site de matrimoniale, sa ne intrebam: O femeie serioasa accepta sa mearga la o intalnire in oras cu un barbat necunoscut care a contactat-o pe un site de matrimoniale?

Cum functioneaza serviciul de intalniri personalizate ?

Procesul se deruleaza in 5 etape:

1. „Se completeaza profilul online sau in cadrul unui interviu. Este recomandat sa te prezinti intr-un mod cat mai sincer si elegant deoarece prezentarea va fi cartea ta de vizita. Totodata trebuie sa definesti asteptarile tale cu privire la partenerul cautat. Discutam personal cu clientul despre calitatile, defectele, nivelul social, intelectual, profesional, stilul de viata, preferintele sale etc, pentru a creiona un profil detaliat.

2. Se verifica identitatea si starea civila. Daca sunt indeplinite conditiile se procedeaza la semnarea unui contract de curtaj matrimonial si se achita la banca taxa aferenta pachetului de servicii ales.

3. In mod discret si confidential, pe parcursul unei perioade cuprinse intre 3 si 6 luni se procedeaza la cautari personalizate adaptate nivelului si nevoilor tale.

4. Pe masura ce cautarile avanseaza vei primi propuneri detaliate insotite de fotografii de la persoane care si-au exprimat intentia de a te cunoaste personal.

5. Poti refuza sau accepta propunerile primite, urmand sa organizam intalnirile dorite.

Spre deosebire de serviciile unui site de matrimoniale, in cadrul serviciilor de intalniri personalizate, agentia verifica in prealabil pofilele si organizeaza intalniri individuale in functie de preferinte si criteriile de compatibilitate dintre cei doi. Siguranta ta si confidentialitatea profilului iti sunt garantate.” ne-a spus Raluca, administratorul agentiei Cupidon.

 

Studiu de caz

Sa spunem ca am in jur de 30 de ani, sunt o femeie singura, educata, draguta, fara copii si caut un barbat deosebit cu care sa ma casatoresc, sa formez o familie, sa facem copii si sa traim fericiti pana la adanci batraneti. As dori sa cunosc un barbat din strainatate, de preferat din Elvetia sau din Franta, necasatorit, fara vicii, prezentabil, peste 1.75m, maxim 90kg, cu studii universitare, cu serviciu stabil, cu un statut social si profesional peste medie, caruia sa ii placa calatoriile si sa fie pasionat de politica si de arta. Ma puteti ajuta sa-mi gasesc pe cineva care sa corespunda asteptarilor mele?

“Nu este usor sa gasesti in prezent pe cineva care sa corespunda tuturor preferintelor tale, caruia sa ii placa de tine si sa doreasca sa te intalneasca, insa ne poti contacta pe site-ul Cupidon.ro, telefonic sau prin WhatsApp si vom analiza solicitarea ta in mod gratuit.

Cunoastem domni din strainatate care corespund acestor criterii insa nu ne putem antepronunta in baza unei simple descrieri, fara a face o analiza, fara fotografii, fara a proceda la verificare informatiilor transmise, fara a te cunoaste personal si fara a ne consulta in prealabil cu potentialii candidati.

Aducem impreuna oameni singuri cu preocupari comune, cu un nivel personal si profesional asemanator. ” a declarat Raluca, administratorul Cupidon.ro

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă