Melania Trump   (Foto: Refinery29)

Melania Trump (Foto: Refinery29)

Cuplul prezidențial american are probleme. Melania a refuzat să meargă cu Donald Trump la Davos

"Primă Doamnă" a Statelor Unite, Melania Trump, a ajuns în Palm Beach, Florida, joi, în aceeaşi săptămână în care şi-a anulat în ultimul moment vizita programată alături de soţul ei, Donald Trump, la Davos, în Elveţia, informează CNN citat de Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

O sursă din poliţia americană a confirmat pentru CNN că Melania Trump s-a aflat în avionul care a ajuns joi în Palm Beach, iar o coloană oficială de automobile a fost văzută părăsind aeroportul la scurt timp după aterizarea acelei aeronave.

În prima parte a zilei de joi, Melania Trump a părăsit Casa Albă şi a efectuat o vizită neanunţată la Holocaust Memorial Museum din Washington.

"Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă spre oamenii ale căror vieţi şi familii au fost afectate de ororile Holocaustului", a spus Melania Trump într-o scurtă declaraţie acordată după acea vizită. "Cu toate acestea, prin intermediul umanităţii noastre comune reuşim să fim acum împreună în comemorare, putere şi iubire. Inima mea este alături de voi şi ne aducem aminte de voi", a adăugat prima doamnă a Statelor Unite.

Sâmbătă va fi celebrată Ziua Internaţională a Rememorării Holocaustului.

Motivul din spatele vizitei în Florida a Melaniei Trump nu a fost încă dezvăluit, iar biroul de presă de la Casa Albă nu a făcut deocamdată nicio declaraţie publică pe această temă.

Prima doamnă a avut, potrivit mai multor surse, un început de an dificil în 2018, în urma unor articole despre un flirt pe care soţul ei l-ar fi avut cu o starletă porno, Stormy Daniels. Presupusa aventură ar fi avut loc în 2006, la patru luni după ce Melania Trump l-a născut pe Barron, unicul fiu al cuplului prezidenţial american.

Donald Trump a negat informaţiile despre acea aventură, iar Stormy Daniels a negat că ar fi primit 130.000 de dolari de la Michael Cohen, avocatul preşedintelui american, pentru a nu face declaraţii publice pe marginea acelui subiect. În pofida acestor dezminţiri, titlurile apărute recent pe primele pagini ale ziarelor americane au făcut-o pe prima doamnă a Statelor Unite să traverseze o perioadă foarte dificilă, afirmă jurnaliştii de la CNN.

The Wall Street Journal a publicat în premieră informaţia despre presupusa aventură a preşedintelui Trump cu starleta Stormy Daniels pe 12 ianuarie, cu doar câteva ore înainte ca Melania Trump să plece cu avionul alături de soţul ei la Mar-a-Lago, unde nu a putut fi văzută nicio secundă pe parcursul acelui weekend în exteriorul reşedinţei prezidenţiale.

Ea a reapărut în public doar atunci când a urcat la bordul avionului prezidenţial Air Force One pentru a reveni la Washington în cursul zilei de luni, 15 ianuarie, când a urcat scările avionului într-o zi marcată de ploaie şi vânt, în spatele soţului ei, care, deşi ţinea în mână o umbrelă, nu s-a oferit să îşi protejeze soţia de intemperii.

Stephanie Grisham, directorul de comunicare de la Casa Albă, a confirmat pentru CNN pe 15 ianuarie că Melania Trump îl va însoţi pe soţul ei la Davos, în principal pentru a fi alături de el în timpul discursurilor sale, programate pentru vineri dimineaţă, 26 ianuarie. Totuşi, în seara zilei de 22 ianuarie, Stephanie Grisham a retractat acea informaţie, afirmând că vizita Melaniei Trump la Davos a fost anulată din cauza unor "chestiuni care ţin de agenda de lucru şi de logistică".

22 ianuarie a fost data celei de-a 13-a aniversări a căsătoriei cuplului prezidenţial american, care nu a fost însă marcată printr-o apariţie publică. CNN a dorit să afle dacă soţii Trump au celebrat această aniversare într-un cadru privat, însă directorii de comunicare de la Casa Albă nu au răspuns întrebărilor ce le-au fost adresate.

Înainte de vizita de joi de la muzeul din Washington, Melania Trump a avut o prezenţă discretă pe reţelele de socializare. Ultimul ei mesaj data din 20 ianuarie, când prima doamnă a Americii, pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la inaugurarea muzeului, a publicat o fotografie considerată "criptată", întrucât în ea nu apare Donald Trump, ci o gardă de corp care poartă uniformă militară.

Melania Trump a publicat însă câteva fotografii pe conturile ei de pe Twitter şi Instagram, realizate în timpul vizitei sale la Muzeul Holocaustului din Washington, inclusiv o imagine care o arată în timp ce era singură în Remembrance Hall pentru a aprinde o lumânare în faţa Zidului Rugăciunii amenajat în interiorul acestui muzeu.

Comentarii

loading...