16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleDana Savuică și-a lansat cartea de debut în prezența tatălui său

Dana Savuică și-a lansat cartea de debut în prezența tatălui său

Evenimentul a avut loc la standul Editurii Univers, vedeta avandu-i alaturi pe prietenii sai apropiati, pe tatal si pe sora sa  in prezenta presei care a fost foarte interesata de noua ‘haina’ pe care a imbracat-o Dana, aceea de scriitor. Printre personalitatile prezente la eveniment s-au remarcat si ambasadorii tarilor Indonezia, Tailanda, Pakistan si Tunisia, invitati de tatal Danei pentru a asista la debutul ei scriitoricesc cat si pentru a le oferi cartea in care se regasesc povestile inspirate din cultura si traditiile tarilor lor. Invitaţii speciali care s-au adresat publicului la evenimentul de lansare au fost scriitorul si jurnalistul Dan Silviu Boerescu si E.S Ambasador George Savuica, tatal Danei.

Inspirata din viata pe care a trait-o, Dana Savuica a “evadat” prin scris, asternand pe hartie gandurile si fanteziile ei din copilarie pana in prezent. Astfel, timp de un an de zile, cartea cu  emotii si franturi  din viata  Danei Savuica a fost scrisa la foc continuu. Ce a iesit pare sa fie cu mult peste asteptari. Chiar si Dan Boerescu a spus la evenimentul de lansare al cartii ca Dana Savuica s-a intrecut pe sine, ca poate mai mult si facand o paralela intre prima ei carte si prima coperta Playboy, Boerescu a afirmat: “Am ales-o pe Dana pe prima coperta a revistei pentru ca nu am dorit doar o fata frumoasa si atat. Ci o femeie  eleganta si inteligenta”. Intregul speech al lui Dan Boerescu il puteti urmari aici.

Nici tatal Danei Savuica nu s-a lasat mai prejos cu declaratiile, afirmand cu emotie in glas ca isi iubeste fiica si ca ii seamana intru totul, fiind foarte curajoasa. In plus, ne-a asigurat ca fiica sa nu se opreste aici!

“Am avut emotii foarte mari la lansarea cartii mele intrucat am ajuns la o rascruce de drumuri, aventurandu-ma intr-un domeniu nou in care publicul telespectator se schimba cu cel cititor. Am descoperit ca imi place sa scriu si mi-am propus sa imi depasesc teama de a iesi la rampa, continuand aceasta aventura a scrisului poate printr-un alt volum “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil”, pe care il voi scrie  in viitor. Asa cum a spus si invitatul meu la lansare, scriitorul Dan Silviu Boerescu, am multe de povestit si acest lucru imi da certitudinea ca trebuie sa continui. Aceasta prima carte este un tribut adus tatalui meu pe care il asemuiesc in carte cu un super erou. Am ales evenimente din viata mea care mi-au marcat existenta si consider ca aceasta carte poate insufla cititorului dorinta de autocunoastere si speranta intr-o cucerire de noi orizonturi. Este o carte scrisa cu suflet, rascolind amintirile unui copil dar cu ratiunea femeii care traieste in prezent. Cartea este o autofictiune, fiind imbogatita si cu personaje si evenimente inchipuite.” ne declara autoarea.

 Cartea “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil” este prezenta in librarii si pe www.edituraunivers.ro.

Foto coperta: Alin Panaite- Avatar Studios.

 

Partenerii evenimentului care i-au fost alaturi Danei Savuica si au sprijinit-o in tot acest demers sunt: 

Tui Travel Center, Farmec, Meli Melo Deco, Alka Bunatatile Casei, No 1 Rosemary Water.

 

Tui Travel Center este agentia care reprezinta exclusiv pe piata romaneasca pe cel mai mare jucator mondial din industria turistica. Agentia sustine un crez si o misiune-aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client prin oferirea unei vacante garantate prin individualitatea si diversitatea ofertelor. Cum timpul a devenit un bun de mare valoare in societatea noastra, Tui Travel Center aduce promisiunea  individuala a unei “Vacante pentru tine”, de aici pornind si asocierea fireasca cu Dana Savuica, o femeie care calatoreste si care a asternut intr-o carte povestile culese din acele destinatii care si-au pus amprenta pe sufletul ei. Noi am readus zambetul pe chipul femeii care si-a vazut visele devenind realitate revazand Sri Lanka, tara copilariei ei, dupa 35 de ani  si bifand pe lista dorintelor destinatii noi precum Maldive, Maroc, Rusia, Suedia, Egipt si inca altele ce asteapta sa fie descoperite.

 

Farmec

“Cutiile cu crema Gerovital H3 stateau aliniate pe etajera din baia mamei, asemenea unor soldati gata sa lupte pana la moarte cu dusmanul de clasa…ridurile!” este fraza din primul capitol al cartii “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil”, marcand existenta brandului Numarul 1 romanesc in cosmetice detinut de compania Farmec care are o istorie de peste 128 de ani. Compania care se situeaza in topul celor mai puternice branduri romanesti se mandreste cu un portofoliu extrem de variat de produse dintre care Gerovital, declarat Superbrand in anul 2017 si care a fost prezent la lansarea cartii semnata de Dana Savuica in cadrul Bookfest prin gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care. Astfel, publicul invitat a primit alaturi de carte o picatura  de frumusete 100% romaneasca din femeia cu farmec. 

 

Meli Melo-Paris a lansat magazinele Meli Melo Deco in spatii generoase in care se regasesc obiecte de decoratiuni pentru casa si gradina, accesorii de baie, textile, tablouri, lampi, ceramica, mic mobilier si multe alte obiecte ce inobileaza orice stil de casa. Dana Savuica, o mare iubitoare de obiecte exotice, a regasit in Meli Melo Deco spiritul si traditia asiatica astfel ca, in dorinta de a realiza un tablou la standul Editurii Univers care sa exprime povestile din cartea ei “Calatoriile unei femei cu spirit de copil”, ea a ales vase transparente ornate cu orhidee din material textil, elefanti din lemn sculptati manual, statui cu Buddha din piatra, perne decorative cu tesatura bogat colorata, valize de calatorie realizate din material de pluta cu catarame metalice, un reflector de scena, ceasuri si tablouri cu mesaje motivationale. 

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 63 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 department store, 6 magazine deco, 2 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 2 magazine in Belgrad (Serbia) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria)

 

Alka Bunatatile Casei are rolul de a aduce bucurie prin placerea gustului, produsele in “haine noi” reflectand un  mod foarte personal de a savura prajiturile, napolitanele sau covrigeii italienesti,  “asa cum iti place”, amintind de vremea cand eram copii si cand orice deliciu era o placere intensa . Intrucat Dana Savuica este o consumatoare fidela a produselor Alka dar si a cafelei “Stretto” cu aroma italieneasca, compania  a adus savoare printr-o calatorie senzoriala la lansarea cartii ei,“Din calatoriile unei femei cu suflet de copil” .

 

No 1 Rosemary Water este un produs premium in forma de apa carbogazificata natural sau necarbogazificata, din sursa certificata ecologic adica apa de izvor. Principalul element al acestei ape este extrasul de rozmarin pur cu efect antioxidant si anticarcinogeric pe care le produce acidul rozmarinic. Pentru Dana Savuica, femeia cu suflet de copil, No 1 Rosemary Water este alegerea naturala a retetei de intretinere a tineretii fara batranete cat si a longevitatii.

 

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă