13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe-acum ai cote de vis, să te simți ca-n Paradis. La Fortuna!

De-acum ai cote de vis, să te simți ca-n Paradis. La Fortuna!

Hai în agenții! Am relansat celebra Dublă Premiere de 100% cu un nou sistem îmbunătățit de extracâștig începând de la numai 5 evenimente și nu doar de la 20, cum era înainte. Adică, cu fiecare selecție adaugată pe bilet câștigul crește până la 100%.

Și pentru că meriți să joci la Fortuna ca să câștigi, nu să fii supărat că te-a scos UN meci în minutul 90, acum ai cea mai bună structură a Pariului Șansă, de care suntem mândri că l-am inventat. Dar și MAAAI TAAARE e că în agenții poți avea pe același bilet pe lângă Pariul Șansă și extra câștigul de 100%, deodată!

Iar dacă o zici o dată și bine că ai cote incredibil de mari la Fortuna, atunci zis și făcut. Cote incredibil de mari pe meciurile din Liga 1 și 2, pe sportivii români, pe meciurile și pariurile speciale din toate campionatele tari de fotbal. Și toate cotele astea vin la pachet cu și mai multe tipuri de pariuri, pe care le poți găsi atât online, cât și în agențiile Fortuna pentru că de azi nu vor mai fi diferențe între platformele de pariere.

Și încă un lucru pe care vrem să ți-l spunem e că mai nou îți poți pregăti biletul pentru agenție direct pe efortuna.ro. E la fel cum ai pregăti un bilet online, doar că alegi căsuța “AGENȚIE” în loc de “ONLINE” pe respectivul bilet.

Iar la final, o altă mare bilă albă vine de la loteriile din agenții, acolo unde ai plus 5% garantat pentru că ai 0 taxe de administrare. Da, la toate loteriile internaționale. Așa că fii pe fază, surprizele sunt la început și urmează una după alta, ca bilele de la loterii.

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă